Καρέ αγγλικών γκολ, το ζητούμενο

Καρέ αγγλικών γκολ, το ζητούμενο

Καλημέρα αδέρφια και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε. Τελικώς όπως αποδείχθηκε, η Γάνδη ορθώς αποδέσμευσε τον Κοϊτά την προηγούμενη χρονιά αφού δεν κατάφερε να σκοράρει κόντρα στην προηγούμενη ομάδα του και έτσι δεν ήρθε το αμφίτερμα με συνέπεια να οδηγηθούμε στον κουβά.

Στα σημερινά, μεταφερόμαστε στην League One της Αγγλίας για δύο αναμετρήσεις. Πρώτο και καλύτερο, το ματς ανάμεσα στην Γουίμπλεντον και την Κρου. Στη μέση της βαθμολογίας και οι δύο ομάδες αλλά με τους φιλοξενούμενους σε καλύτερη φόρμα, εξ ου και οι αποδόσεις που είναι υπέρ της. Βέβαια, εκτός έδρας οι «σιδηροδρόμοι» δεν τα πηγαίνουν και τόσο καλά και αυτό οφείλεται στο νεανικό σύνολο που για την κατηγορία έχει ταβάνι στο που θα φτάσει. Είχε σχετικά εύκολο πρόγραμμα και αυτό φαίνεται από το σερί των 4 αήττητων αγώνων.

Σήμερα μπορεί να μην κερδίσει αλλά ένα γκολ μπορεί να σκοράρει αφού έχει ανέβει το ηθικό και υπάρχει ενθουσιασμός για τις πρόσφατες επιδόσεις. Επίσης, μετράνε 4 σερί goal/goal για το πρωτάθλημα. Οι «ντονς» από την άλλη, εντός έδρας έχουν σχεδόν ίδια επίδοση με την Κρου. Δέχονται δύο γκολ ανά αγώνα αλλά παράλληλα σκοράρουν περίπου με τον ίδιο ρυθμό. Μάλιστα στα τελευταία 6 ματς έχουν σκοράρει 11 γκολ με τον δεύτερο σκόρερ στην κατηγορία Πίγκοτ, να έχει βρει δίχτυα και στα 6, σε όλες τις διοργανώσεις. Δύσκολο παιχνίδι για πρόβλεψη σημείου, αλλά πιστεύω το 1.80 του να σκοράρουν και οι δύο ομάδες αντικατοπτρίζει πλήρως την πιθανότητα το ματς να λήξει στο αμφίτερμα.

Πάμε σε άλλο ένα αντίστοιχο παιχνίδι. Μπέρτον εναντίον Ντονκάστερ. Η τελευταία της βαθμολογίας υποδέχεται την πιο φορμαρισμένη της κατηγορίας. Kι όμως οι «ζυθοποιοί» έχουν πιθανότητες για κάτι καλό. Μπορεί να δέχονται δύο γκολ ανά αγώνα, όμως παλεύουν όλα τα παιχνίδια και σκοράρουν σχεδόν με τον ίδιο ρυθμό. Αυτό δείχνουν άλλωστε και τα τελευταία 6 ματς όπου όλα ήρθαν goal/goal. Δεν θεωρώ πως είναι η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας και καθαρά από ατυχία βρίσκονται εκεί που βρίσκονται. Οι φιλοξενούμενοι αντίθετα, τα πηγαίνουν καλύτερα εντός έδρας αλλά στα τελευταία 7 εκτός σκοράρουν ανελλιπώς.

Πιο γενικά, από τα τελευταία 10 ματς ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, μόνο ένα δεν είχε έρθει goal/goal κι αυτό διότι η αντίπαλός της έπαιζε με 10 παίχτες από νωρίς. Τέλος, τα δύο τελευταία μεταξύ τους ματς, είχαν λήξει 2-2 και κάτι αντίστοιχο μπορεί να γίνει και σήμερα. Με νίκη η Ντονκάστερ φτάνει την πρώτη θέση αλλά η Μπέρτον θα παλέψει για να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας, δυσκολεύοντας σίγουρα τους φιλοξενούμενους που όμως σε τελική ανάλυση διαθέτουν καλύτερο ρόστερ. Δεν αποκλείω το τελικό σκορ να είναι 1-2 ή 1-3.

Μονό
17:00
Γουίμπλεντον - Κρου
Goal/goal
1.80
Δυάδα (απόδοσης 3.15)
17:00
Γουίμπλεντον - Κρου
Goal/goal
1.80
17:00
Μπέρτον - Ντονκαστερ
Goal/goal
1.75
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις