Με κλειστή άμυνα δε χάνει, ασούμε…

Με κλειστή άμυνα δε χάνει, ασούμε...

Καλημέρα στους απανταχού Κουβανέζους και κυρίως στις Κουβανέζες μας. Αισίως φτάσαμε Σάββατο, (και) γι’ αυτήν την εβδομάδα. Η αλήθεια βέβαια είναι πως κάθε μέρα είναι σαν… Σάββατο, καθώς η καραντίνα μας κλείνει μέσα και η καθημερινότητα είναι η ίδια.

Πολύ δυνατό σημείο το χθεσινό στην Κύπρο, το οποίο πέρασε και πλήρωσε κάτι λιγότερο από τριπλασιασμό. Τρίτη σερί ημέρα όπου πληρώνει η στήλη.

Πληθώρα αγώνων και απόψε σε όλη την Ευρώπη, αλλά εγώ θα ασχοληθώ με την αγαπημένη μου Ελλάδα και όχι με το δυνατό παιχνίδι της ημέρας.

«Δε χάνει ο Απόλλωνας, ασούμε»

Στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της Σούπερ Λιγκ, ο Παναιτωλικός του Τραϊανού Δέλλα υποδέχεται στο Αγρίνιο τον Απόλλωνα Σμύρνης του πολύπειρου Γιώργου Παράσχου, του οποίου η ομάδα τα πηγαίνει αρκετά καλά τελευταία.

Αρχικά, ο Παναιτωλικός προέρχεται από συγκομιδή τεσσάρων  βαθμών σε δύο αγώνες, αφού κέρδισε τη Λάρισα με 2-1 στην έδρα του, παίρνοντας βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα, ενώ στο Βόλο πήρε σημαντική ισοπαλία, αφού αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο για μία ώρα.

Στην αντίπερα όχθη, έχω μείνει άφωνος με την ομάδα του Γιώργου Παράσχου. Προέρχεται από ήττα με ψηλά το κεφάλι κόντρα στην ΑΕΚ, νίκη στην Κρήτη απέναντι στον ΟΦΗ και τρεις ισοπαλίες κόντρα σε Ατρόμητο, Αστέρα Τρίπολης και ΝΠΣ Βόλο. Θα μπορούσε να είχε πάρει και παραπάνω βαθμούς σε εκείνα τα παιχνίδια βέβαια, είχε καλή εικόνα.

Γνωρίζοντας την εικόνα των δύο ομάδων, θα ποντάρω στο combo του Χ2 με under 3,5 σε απόδοση 1.85. Η άμυνα του Απόλλωνα μπορεί να κρατήσει χαμηλά το σκορ, ενώ εκτιμώ πως θα βρει γκολ κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου. Ο νέος είναι ωραίος (Δέλλας), αλλά ο παλιός (Παράσχος) είναι αλλιώς.

Μονό
17:15
Παναιτωλικός - Απόλλων Σμύρνης
Χ2 & under 3,5
1.85
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις