Με 3.37 σε Γαλλία και Ιταλία

Με 3.37 σε Γαλλία και Ιταλία

Δύσκολη εβδομάδα αυτή που διανύουμε, με τις εμβόλιμες αγωνιστικές σε όλα τα πρωταθλήματα να έχουν τη τιμητική τους. Δε μας βγήκε η βασική πρόταση τη Τετάρτη με τη Βερόνα να κάνει τραγική εμφάνιση. Τουλάχιστον κάτι πήραμε πίσω με τη Σασσουόλο.

Φρέσκα κουλούρια σήμερα Παρασκευή και θα ασχοληθούμε με Ligue 2 Γαλλίας και Serie B Ιταλίας.

Ξεκίνημα χρονικά από Ιταλία και το παιχνίδι Βίρτους Εντέλα – Πορντενόνε. Ουραγός παραμένει η Εντέλα πραγματοποιώντας κακές εμφανίσεις. Κάκιστη αμυντική λειτουργία με αποκορύφωμα τα 10 γκολ παθητικό στα τελευταία δύο παιχνίδια. Από την άλλη η Πορντενόνε ούτε νικάει, ούτε χάνει. Κλασσική ιταλική νοοτροπία με έμφαση στην άμυνα, με την επίθεση της να μην έχει λυθεί ακόμα. Σωστό φαβορί οι φιλοξενούμενοι, τουλάχιστον αμυντικά πείθουν και θεωρώ πως τουλάχιστον δε θα χάσουν βαθμούς απέναντι στη χειρότερη ομάδα, μέχρι στιγμής στη κατηγορία.

Συνεχίζουμε σε Γαλλία μεριά με το παιχνίδι Οσέρ – Πο. Στη 5η θέση βρίσκονται οι γηπεδούχοι, που έχουν συμπληρώσει 8 παιχνίδια αήττητοι. Βέβαια στα τελευταία 4 έχουν μόλις μία νίκη και απομακρύνθηκαν από τη κορυφή. Η Πο από την άλλη δυσκολεύεται αρκετά, ειδικά στα εκτός έδρας. Μια μόλις νίκη σε 8 εκτός έδρας παιχνίδια. Χαρακτηριστικό της, η μεγάλη αστάθεια στην απόδοση της από παιχνίδι σε παιχνίδι. Δίκαια φαβορί οι γηπεδούχοι, που είναι η καλύτερη επίθεση στη κατηγορία, απέναντι σε μια ομάδα που δε φοβίζει και δε πείθει μακριά από την έδρα της.

Δυάδα (απόδοσης 3.37)
20:00
Βίρτους Εντέλα - Πορντενόνε
Χ2 & over 1,5
1.93
21:00
Οσέρ - Πο
1
1.75
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις