Τα… μοιράζονται τα αποτελέσματα

Τα... μοιράζονται τα αποτελέσματα

Δυνατά ξεκίνησε η χθεσινή στοιχηματική μέρα με νίκη στο βασικό μας σημείο, όμως στη συνέχεια μας τα χάλασε η δυάδα με τη CD Bidasoa Irun να σταματάει στα 28 γκολ. Έπειτα από ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο είχε πέτυχει 18 γκολ και όλα έδειχναν πως θα συνέχιζε νικηφόρα η βραδιά, αλλά… λογάριαζα χωρίς τον ξενοδόχο.

Λίγα πράγματα σήμερα. Στοιχηματικά η μέρα δεν έχει να επιδείξει πολλά πράγματα, ίσως βγαίνουν 2-3 προτάσεις αλλά θα αποφύγω τις κακοτοπιές και θα ασχοληθώ με ένα μόνο παιχνίδι.

«Pucela» είναι το παρατσούκλι της ισπανικής πόλης Valladolid, με την ομώνυμη ομάδα να υποδέχεται την Anaitasuna σε ένα παιχνίδι διαφορετικό από τ ‘άλλα. Υπερβολικά καλές σχέσεις οι δυο ομάδες, δε σταματάνε να μας χαρίζουν εναλλάξ νίκες και αυτή τη φορά είναι η σειρά της Pucela.

Ελάχιστα καλύτερη επίθεση η γηπεδούχος με σχεδόν 30 γκολ ανά παιχνίδι, πρέπει να σταματήσει την επιθετικότητα της αντίπαλου της αν θέλει να κερδίσει το ματς. Η φιλοξενουμένη μετράει 4 παιχνίδια αήττητη ενώ η έδρα 4 ήττες! Θα μπορούσε τουλάχιστον να είχαν αποφευχθεί δυο από αυτές που προήλθαν με διαφορά ενός γκολ. Παρ’ όλ’ αυτά θα μείνω στην παράδοση που θέλει τις δυο ομάδες να μοιράζονται αποτελέσματα.

Μονό
21:00
Valladolid - Anataisuna
1
1.75
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις