Momentum… υπερδιπλασιασμού

Momentum... υπερδιπλασιασμού

Μετά από κάμποσες μέρες απουσίας από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα, επιστρέφω σήμερα Τετάρτη. Οι στήλες με την F1 μου χάλασαν λίγο τη ψυχολογία, αλλά στη στρογγυλή θέα πάμε εξαιρετικά το τελευταίο καιρό. Σκοπός να παραμείνουν έτσι τα πράγματα.

Δύο παιχνίδια από γείτονες Ιταλούς για σήμερα. Ξεκίνημα από την «ελληνική» Βερόνα και το ματς κόντρα στη Σαμπντόρια. Έξι σερί ματς χωρίς νίκη για τους φιλοξενούμενους, που ενώ προηγήθηκαν ενάντια στη Νάπολι, δε πήραν τίποτα ούτε από αυτό το παιχνίδι. Στον αντίποδα, σε τρομερό momentum η ομάδα του Ιβάν Τζούριτς, πέρασε και από τη Λάτσιο και ανέβηκε στο βαθμολογικό πίνακα. Δύσκολο ματς, πιο μοιρασμένο από ότι δείχνει το σετ, αλλά η εικόνα και το μομέντουμ της Βερόνα, σε συνδυασμό με το αμυντικό… αλαλούμ της Σαμπντόρια, μας ωθούν με σχετική ασφάλεια στον άσσο.

Συνέχεια στην όμορφη Φλωρεντία και στο παιχνίδι Φιορεντίνα – Σασουόλο. Δε δείχνει να υπάρχει γιατρειά στην αγωνιστική πτώση των γηπεδούχων. Παρόλο που ήρθε ο Πραντέλι συνεχίζουν να αγνοούν τη νίκη στο πρωτάθλημα, με επιστέγασμα την χαλαρή τριάρα από την Αταλάντα. Από την άλλη μεριά η Σασουόλο συνεχίζει τα θετικά αποτελέσματα και διατηρείτε ψηλά. Ακόμα και με 10 παίχτες για σχεδόν όλο το ματς και δεχόμενη 30 τελικές, πήρε το τρίποντο απέναντι και στη Μπενεβέντο.

Συνεχίζουν να στηρίζουν ελαφρώς τους «βιόλα» οι μπουκ, αλλά οι αλχημείες σε κάθε ματς του Πραντέλι αδυνατούν να δώσουν ρυθμό στην ομάδα. Η Σασουόλο είναι εξαιρετική αμυντικά, αλλά έχει και άστρο φέτος και θεωρώ δύσκολο η τωρινή Φιορεντίνα να πάρει κάτι παραπάνω από ισοπαλία.

Μονό
21:45
Βερόνα - Σαμπντόρια
1
2.15
Μονό
21:45
Φιορεντίνα - Σασουόλο
Χ2 & under 3,5
2.20
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις