Moνό και δυάδα στο χάντμπολ

Moνό και δυάδα στο χάντμπολ

Ανασκόπηση: ειδικά όταν έχεις κερδίσει την προηγουμένη μέρα, η λέξη αυτή ηχεί στ’ αυτιά σου πολύ όμορφα! Κάναμε το 2/2 μιας και το ένα παιχνίδι ακυρώθηκε. Επιβεβαιώθηκε το δυνατό μας σημείο αλλά και το σημείο ρίσκου με 4.00 απόδοση!

Πάμε στα σημερινά μας παιχνίδια που θα ασχοληθούμε με Ισπανία. Δανία και Γερμάνια.

Η «Βενετία» του γερμανικού βορρά

Ξεκινώντας τη σειρά ανάποδα, το Hamburg υποδέχεται τη Dormagen με τη γηπεδούχο να είναι στα καλύτερά της. Δεύτερη στην κατάταξη, 4/4 νικηφόρα παιχνίδια στην έδρα της και μέσο όρο 29 γκολ. Η φιλοξενούμενη επανήλθε στις νίκες, μετρά από μια ήττα από την τελευταία της κατηγορίας, με ανεβασμένο ηθικό θα κάνει ότι μπορεί για να φτάσει τα 26 γκολ μέσο όρο, αλλά η άμυνα του Hamburg δέχεται μόνο 24 γκολ και αυτά με το ζόρι. Νίκη της γηπεδούχου με χαμηλό σκορ θα ήταν ένας ωραίος συνδυασμός, χαμηλή απόδοση η καθαρή νίκη, θα κινηθώ όμως με τα γκολ των γηπεδούχων.

Ακόμα μία… στην Ισπανία

Την ομάδα του κάστρου τη θυμάστε; Puerto Sagunto. Αυτή τη φορά ως φιλοξενούμενη θα βρεθεί αντιμέτωπη με την δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα CD Bidasoa Irun. Με εννέα ήττες το «κάστρο» δικαίως βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις, δυσκολεύεται στο σκοράρισμα, δεν έχει καμία νίκη στα τελευταία του πέντε παιχνίδια. Περίπατο θα κάνει η γηπεδούχος, απλά ας περπατήσει λιγάκι παραπάνω για να ξεπεράσει το μέσο όρο της, δηλαδή τα 30 γκολ.

Υποστηρίζουμε τους φοιτητές

Αν είναι να κάνει μια νίκη η Oslo-Studentenes IK, ας την κάνει τώρα! Καμία νίκη σε έντεκα αναμετρήσεις, όχι ότι η αντίπαλος Herulf Moss τα πάει καλυτέρα με τρεις νίκες σε δεκατρία παιχνίδια, αλλά έχει να το λέει τουλάχιστον. Έχουν όμως όπως φαίνεται καλές σχέσεις και αφήνουν την έδρα να κερδίζει έστω και κατάκοπη. Ας της δώσουμε μια ευκαιρία μιας και η απόδοση μαρτυρά φιλίες…

Μονό
19:00
Hamburg – Dormagen
Hamburg over 28,5
1.85
Δυάδα (απόδοσης 3.60)
19:30
CD Bidasoa Irun - Puerto Sagunto
CD Bidasoa Irun over 30,5
1.85
21:00
Oslo-Studentenes IK - Herulf Moss
1 (-0.5)
1.95
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις