Ξανθιές, παραθαλάσσια, χάντμπολ!

Ξανθιές, παραθαλάσσια, χάντμπολ!

Καλημέρα – καλησπέρα σε όλους! Επιβεβαιώθηκε το δυνατό μας σημείο προχθές, δεν ολοκληρώσαμε όμως με επιτυχία χάνοντας το ισπανικό under. Ξεκινάμε λοιπόν με τα σημερινά μας παιχνίδια.

Blonde 80%

Σήμερα το κλίμα είναι αρκετά ευχάριστο γιατί θα ξεκινήσουμε με μια αναφορά στις… φυσικές ξανθιές, ως είναι το 80% των γυναικών στη Σουηδία.

Και στο παραθαλάσσιο Varberg η γηπεδούχος έχει 10 ήττες στα 14 παιχνίδια με μέσο ορό 26 γκολ, με αρνητικό σύνολο τερμάτων -59 γκολ. Δεν περίμενα να τη βρω σε καλύτερη θέση από την τελευταία. Σε αντίθεση με τη φιλοξενουμένη Skovde που βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 27 γκολ ανά παιχνίδι, η οποία μετρά δυο συνεχόμενες ήττες ψάχνει πάλι να γυρίσει στις νίκες της.

Οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν πριν λίγες μέρες με το παιχνίδι να λήγει 30-22 υπέρ της Skovde. Με βάση τα στατιστικά των ομάδων δεν φαίνεται να περνάνε τα στοιχηματικά όρια. Θα πάρω όμως το χάντικαπ της γηπεδούχου. Επίσης το να σκοράρει 30 γκολ η φιλοξενουμένη είναι μια καλή επιλογή ρίσκου.

Θα παίξουμε ή όχι;

Δεν προλαβαίνει να μπει σε γήπεδο η Dabas, μόνο 4 παιχνίδια έχουν ξεκινήσει γι’ αυτήν στην Ουγγαρία, άτιμος αυτός ο ιός… Βασικά μπαίνει δε μπαίνει στο γήπεδο, το ίδιο και το αυτό είναι, έχει 4 στις 4 ήττες.

Ούτε η Tatabanya έχει πολλά παιχνίδια, ένα παραπάνω, με 27 γκολ ενεργητικό και 24 παθητικό δε δείχνει υπερβολικά απειλητική σε σχέση με την Dabas η οποία με 23 και 26 γκολ αντίστοιχα, προβλέπω να έχει ένα δύσκολο απόγευμα. Θα στηρίξω έδρα με χάντικαπ.

Κι ας μου βγει και σε κακό…

Θυμήθηκα ένα τραγούδι… Δεν έχω καλύτερο τρόπο να περιγράψω την παρακάτω αναμέτρηση: αυτό που βλέπουν τα δικά μου ματιά στο παιχνίδι αναμεσά στη Zamora και την Torrelavega είναι για πολλούς παράδοξο.
Η φιλοξενουμένη είναι δεύτερη και έχει ένα λιγότερο παιχνίδι, ενώ η αγαπημένη Zamora είναι κάτω από τη μέση, ούσα εβδόμη. Μα εγώ θέλω να ποντάρω…

Από οπού και να το πιάσεις το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι αδύνατον να το κοντράρεις. Ούτε τις φόρμες έχεις με το μέρος σου, ούτε την επίθεση. Έχω όμως μια προϊστορία 5 σεζόν που μου χαρίζουν νίκες οι έδρες. Έχω δυο παιχνίδια λιγότερα για τη γηπεδούχο. Τέλος έχω μια απόδοση που σαν να μου φαίνεται λίγο μικρή.

Ρίσκο
13:30
Zamora – Torrelavega
1 dnb
3.20
Μονό
18:15
Varberg – Skovde
2 (-4,5)
1.72
Μονό
19:00
Tatabanya – Dabas
1 (-6,5)
1.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις