Να βγαίνει το «μεροκάματο»

Να βγαίνει το «μεροκάματο»

Μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα, μόλις 17 μέρες έμειναν, για να κλέψω απ’ το σλόγκαν γνωστής αλυσίδας παιχνιδιών – και όχι μόνο. Η διαφορά ότι εμείς σας δίνουμε μεροκάματο, ενώ αυτοί σας το παίρνουν. Φυσικά χιούμορ κάνω, αλλά για να έχουμε να τους δώσουμε, πάμε να δούμε δύο παιχνίδια για απόψε.

Ξεκίνημα από Αγία Πετρούπολη και το παιχνίδι Ζενίτ – Ντόρτμουντ. Με ψηλά το κεφάλι θα ψάξουν να αποχαιρετήσουν τη φετινή διοργάνωση οι Ρώσοι, σε έναν όμιλο που δε τους βγήκαν τα παιχνίδια και έμειναν τελευταίοι και χωρίς νίκη ακόμα. Δεν έπαιξαν άσχημα, απλά οι μικρές διαφορές στη ποιότητα έγειραν τη πλάστιγγα υπέρ των υπολοίπων. Οι Βεστφαλοί είναι στην επόμενη φάση, αλλά σίγουρα θα επιδιώξουν και τη πρωτιά. Χωρίς τον Χάλαντ δείχνουν λίγο έξω από τα νερά τους, αλλά γενικά έχουν αρκετή ποιότητα. Δε βλέπω σκοπιμότητα στο παιχνίδι, μακάρι να δούμε ένα ανοιχτό ματς που θα επιβεβαιωθεί και από αρκετά τέρματα.

Συνεχίζουμε με Championship Αγγλίας και το παιχνίδι Γουότφορντ – Ρόδεραμ. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς έχει μόλις μία νίκη. Μοιραία έπεσε στην 8η θέση και ψάχνει άμεσα ανάκαμψη, αρχής γενομένης από σήμερα που θα βρει απέναντι της μια ομάδα που σίγουρα δε φοβίζει. Κοντά στις θέσεις του υποβιβασμού παραμένει η Ρόδεραμ, που δε δείχνει σημάδια ότι μπορεί κάτι καλύτερο. Καθαρά από τα επίπεδα απόδοσης των γηπεδούχων θα κριθεί το ματς. Λογικά δε θα δυσκολευτούν να πάρουν τη νίκη, αλλά μια «δυσκοιλιότητα» επιθετικά την έχουν.

Μονό
19:55
Ζενίτ - Ντόρτμουντ
Goal/goal & over 2,5
2.05
Μονό
21:45
Γουότφορντ - Ρόδεραμ
1 & under 4,5
1.87
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις