ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Ταξίδι σε καρέ χωρών ως... 4.03

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 25 ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Ταξίδι σε καρέ χωρών ως... 4.03

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

Ταξίδι σε καρέ χωρών ως... 4.03

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με ευρωπαϊκές ματσάρες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Η τελευταία ευκαιρία

προγνωστικά στοιχήματος

Αγγλία και Ευρώπη έως 3.75

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Άστον Βίλα - Ολυμπιακός προγνωστικά

Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Σκληρό καρύδι οι Ρωμαίοι

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (2/5)

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (2/5)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Ταξίδι σε καρέ χωρών ως… 4.03

Ταξίδι σε καρέ χωρών ως... 4.03

Καλημέρα σε όλους! Μετά τις διασυλλογικές αναμετρήσεις σε Champions και Europa League, έρχεται γεμάτο πρόγραμμα αυτό το Σαββατοκύριακο, με φουλ δράση από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Σε αυτά θα στηριχθεί η αποψινή μου διαλογή, με τέσσερις αγώνες να περιλαμβάνονται στις επιλογές μου.  

Προχθές, δυστυχώς, ο Βόσνιος ρέφερι δεν υπέδειξε πέναλτι στον αγώνα μεταξύ Μόλντε και Άρσεναλ, αλλά τα ειδικά στοιχήματα όλοι ξέρουμε ότι εμπεριέχουν αρκετό ρίσκο. Πάμε στην ανάλυση της σημερινής στήλης. 

Να διατηρηθούν στην κορυφή θέλουν οι «ρεντς» 

Η Λίβερπουλ επισκέπτεται σήμερα το μεσημέρι στις 14:30 το «Κομιούνιτι Στέιντιουμ» με στόχο να παραμείνει στην κορυφή της Premier League, έχοντας απέναντι την Μπράιτον που μέχρι στιγμής αποδεικνύεται σκληρό καρύδι για πολλούς αντιπάλους. 

Η ομάδα του Κλοπ καθάρισε τη Λέστερ την προηγούμενη αγωνιστική με το πειστικό 3-0, έχοντας σε καταπληκτική κατάσταση για άλλη μια φορά τον Ντιόγο Ζότα, αλλά και τον Ρομπέρτο Φιρμίνο οι οποίοι διανύουν περίοδο φόρμας. Μεσοβδόμαδα, έχοντας αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, ηττήθηκε με 2-0 στο «Άνφιλντ» από την Αταλάντα, σε ένα ματς που «χτύπησαν καμπανάκια» όσον αφορά την αμυντική της λειτουργία για ακόμη μία φορά φέτος. Έτσι εξηγείται και το ρεκόρ 1-2-1 εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα, με σύνολο τερμάτων 7-10. 

Η Μπράιτον έκανε μεγάλο διπλό απέναντι στην Άστον Βίλα με σκορ 2-1, αποδεικνύοντας ότι είναι πολύ επικίνδυνη επιθετικά, με τους Γουέλμπεκ και Μοπεΐ να συνθέτουν το δίδυμο στη γραμμή κρούσης. Εντός έδρας μπορεί ακόμη να μην έχει νίκη, αλλά παίζει καλό ποδόσφαιρο έχοντας αδικήσει τον εαυτό της σε αρκετούς αγώνες. Αιτία για αυτό η μέτρια ανασταλτική της λειτουργία, κάτι το οποίο προσπαθεί να διορθώσει ο Γκρέιαμ Πότερ και εν μέρει το καταφέρνει τις τελευταίες εβδομάδες. Απέναντι στην πρωταθλήτρια όμως, τα πράγματα είναι εξ’ ορισμού δύσκολα. 

Πιστεύω ότι βάσει της εικόνας των δύο ομάδων προς ώρας, με τον συνδυασμό επιθετικής διάθεσης και αμυντικής ανισορροπίας να κυριαρχεί στους μέχρι τώρα αγώνες τους, το over έχει μεγάλη τύχη. Η Λίβερπουλ πιθανότατα θα κερδίσει, αλλά θα καλύψω και με το Χ διότι η άμυνά της δεν εμπνέει μεγάλη εμπιστοσύνη φέτος. Combo Χ2 μαζί με over λοιπόν. 

Γκολ και θέαμα στο Παρίσι 

Η πρωτοπόρος της Ligue 1, Παρί Σεν Ζερμέν, φιλοξενεί στο «Παρκ Ντε Πρενς» την Μπορντό που θέλει να εκμεταλλευτεί την κούραση της γηπεδούχου, λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων στα μέσα της εβδομάδας. 

Η ομάδα του Τούχελ έκαμψε με δυσκολία την αντίσταση της -καλύτερης στον αγώνα- Λειψίας, νικώντας τη με 1-0 την περασμένη Τρίτη, διατηρώντας τις ελπίδες για πρόκριση στα νοκ άουτ του Champions League. Οι Παριζιάνοι δεν έχουν ακόμα καταφέρει να βρουν την απαιτούμενη σταθερότητα στην απόδοσή τους. Αυτό φάνηκε και στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος, όπου ηττήθηκαν με 3-2 από τη Μονακό και μάλιστα χάνοντας το προβάδισμα των δύο τερμάτων που είχαν από το πρώτο ημίχρονο.  

Απέναντι στην ομάδα του Νεϊμάρ θα παραταχθεί απόψε η Μπορντό, η οποία είναι του ύψους και του βάθους. Έχει ρεκόρ 4-3-4 τη φετινή σεζόν, εμφανίζοντας τα περισσότερα προβλήματα στις εκτός έδρας αναμετρήσεις, όπου δέχεται περίπου 2 γκολ ανά αγώνα. Το καλό είναι ότι υπάρχει επιθετική πολυφωνία στην ομάδα του Ζαν Λουί Γκασέ, καθώς Μάτζα, Ουντέν, Καλού και Μπάσιτς έχουν πετύχει από 2 τέρματα. Πάει στο Παρίσι να διεκδικήσει ό,τι μπορεί, θέλοντας να επωφεληθεί της κούρασης των γηπεδούχων, αλλά η αποστολή είναι ομολογουμένως εξαιρετικά δύσκολη. 

Πάμε σε ένα combo, που αποτιμάται σε αποδόσεις άνω του διπλασιασμού. Άσος μαζί με αμφίτερμα, καθώς η Μπορντό μπορεί να πετύχει τέρμα απέναντι στην καλύτερη Παρί. 

Θα τα βρει «μπαστούνια»… 

Η Σεβίλλη μετά την περιπετειώδη νίκη της επί της Κρασνοντάρ στη Ρωσία μεσοβδόμαδα, επισκέπτεται το «Ελ Αλκοράθ» για να αντιμετωπίσει την Ουέσκα που αδικείται από τη βαθμολογική της θέση. 

Η ομάδα του Xουλέν Λοπετέγι απέδρασε στο 95ο λεπτό από το Κρασνοντάρ, χάρη στο τέρμα του Μουνίρ Ελ Χανταντί στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα. Μέτρια εμφάνιση των Σεβιγιάνων που παρόλα τα προβλήματα που εμφανίζουν στον αγωνιστικό χώρο, έφτασαν εσχάτως τις 4 συνεχείς νίκες σε Ισπανία και Ευρώπη, κυρίως χάρη στην επιθετική τους δεινότητα. Ο Ισπανός τεχνικός έχει να διορθώσει πολλά πράγματα στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του, η οποία έχει δεχθεί 5 τέρματα στους τελευταίους 4 αγώνες.  

Η Ουέσκα είναι δεδομένο ότι θα έπρεπε να είχε πολύ πιο αυξημένη συγκομιδή βαθμών στην Primera Division, αφού δεν έχει μετουσιώσει σε γκολ ούτε το 1/5 των ευκαιριών που δημιουργεί στους αγώνες της. Σκληροτράχηλη εντός έδρας, δημιουργεί πολλές φάσεις για γκολ αλλά η αστοχία των φορ της έχει κοστίσει. Σήμερα ίσως εκμεταλλευτεί την κούραση της Σεβίλλης λόγω ταξιδιού και αγώνα μεσοβδόμαδα, αλλά η άμυνά της δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη. 

Η αναμέτρηση… μυρίζει γκολ εκατέρωθεν, αφού οι δύο ομάδες διαθέτουν επιθετικό ταπεραμέντο και αμυντικά παραπατούν. Πάω με το over σε εξαιρετική απόδοση της τάξης του 2.20. 

Ανοικτό παιχνίδι στο Βερολίνο 

Oυνιόν και Άιντραχτ Φρανκφούρτης κοντράρονται σήμερα στις 16:30 σε έναν αγώνα – ντέρμπι, ανάμεσα σε δύο ομάδες με φουλ επιθετικούς προσανατολισμούς. 

Η ομάδα του Βερολίνου παραμένει αήττητη από τις 19 Σεπτεμβρίου, μετρώντας από εκεί και έπειτα 4 νίκες και 3 ισοπαλίες. Στους τρεις τελευταίους αγώνες, έχει ισάριθμες νίκες, έχοντας πετύχει συνολικά 10 τέρματα! Ο Ουρς Φίσερ βλέπει την ομάδα του να πετάει φωτιές επιθετικά, ούσα στην 5η θέση της Bundesliga και οι στόχοι για φέτος έχουν ήδη αναπροσαρμοστεί. 

Υποδέχεται την Άιντραχτ η οποία προέρχεται από τρεις συνεχείς ισοπαλίες για το πρωτάθλημα, όλες με γκολ εκατέρωθεν. Έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης εδώ και περίπου 50 μέρες και σήμερα για να διεκδικήσει κάτι καλό από τον αγώνα, θα πρέπει να σκοράρει ίσως και παραπάνω από μία φορά. Κάτι που δε μοιάζει πολύ δύσκολο, αφού μόνο στο Μόναχο εναντίον της Μπάγερν δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, χάνοντας μάλιστα 1-2 καλές ευκαιρίες.  

Πάμε σε combo με αμφίτερμα και over στον συγκεκριμένο αγώνα, αφού οι δύο ομάδες πετυχαίνουν γκολ για… πλάκα τη φετινή σεζόν. 


Ταξίδι σε καρέ χωρών ως... 4.03Μονό (Tipsters League) Ταξίδι σε καρέ χωρών ως... 4.03 Ταξίδι σε καρέ χωρών ως... 4.03

14:30 Μπράιτον – Λίβερπουλ: X2 & over 2,5 (1.87) 


Ταξίδι σε καρέ χωρών ως... 4.03Δυάδα (απόδοσης 4.03) Ταξίδι σε καρέ χωρών ως... 4.03 Ταξίδι σε καρέ χωρών ως... 4.03

16:30 Ουνιόν Βερολίνου – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Goal/goal & over 2,5 (1.83)

19:30 Ουέσκα – Σεβίλλη: Over 2,5 (2.20) 


Ταξίδι σε καρέ χωρών ως... 4.03Combo Ταξίδι σε καρέ χωρών ως... 4.03 Ταξίδι σε καρέ χωρών ως... 4.03

22:00 Παρί Σεν Ζερμέν – Μπορντό: 1 & goal/goal (2.25) 


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις