Το… 10 το καλό και το 1.78

Το... 10 το καλό και το 1.78

Ανέτως πλήρωσαν Χέρτα και Ντόρτμουντ, δύο γκολ μπήκαν στο τελευταίο 15λεπτο στο 5-2 του Βερολίνου υπέρ των Βεστφαλών, ζεστό το 1.83. Η επιστροφή του Champions League δε θα μπορούσε να αφήσει την στήλη ασυγκίνητη, κι ας αφήσαμε να περάσει η πρώτη μέρα…

Οι όποιες ελπίδες είχε ο Ολυμπιακός για αποτέλεσμα κόντρα στη, μέτρια στην Αγγλία, Μάντσεστερ Σίτι, μειώθηκαν δραματικά στο άκουσμα των απουσιών των Ελ Αραμπί, Χασάν, Βαλμπουενά, Μπρούμα και Ραντζέλοβιτς. Ασφαλώς θα κάνουν ό,τι μπορούν οι «ερυθρόλευκοι» αλλά οι «πολίτες» θέλουν να ξεμπερδεύουν με την πρόκριση, καθώς και να ξεσπάσουν μετά το 2-0 από την Τότεναμ.

Δε μπορεί να περάσει απαρατήρητο το γεγονός ότι η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα μετρά εννέα συνεχόμενα ματς με τουλάχιστον ένα γκολ, είτε υπέρ είτε κατά, στο πρώτο μισάωρο. Οι δε νταμπλούχοι Ελλάδας, δέχτηκαν γρήγορα γκολ και στο Μάντσεστερ, και στο Πόρτο, ενώ το Σάββατο σκόραραν για πρώτη φορά στο πρώτο ημίχρονο φέτος, απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Φαντάζουν καλές οι πιθανότητες για γκολ μέχρι το 28′, (απο)δεκτό το 1.78 για το… 10 το καλό της Σίτι. Μακάρι, βέβαια, να το πετύχει η ελληνική ομάδα.

YΓ. Στη φωτό, προφανώς, ούτε Ολυμπιακός, ούτε Σίτι, αλλά ο μπαρουτοκαπνισμένος -και αμφίβολος σήμερα- Ραφίνια με τον Πεπ, στα χρόνια τους στο Μόναχο.


Ως και... 9.21 στα αστέρια!Μονό (Tipsters League) Ως και... 9.21 στα αστέρια! Ως και... 9.21 στα αστέρια!

19:55 Ολυμπιακός – Μάντσεστερ Σίτι: Over 0,5 στο 1′ – 28′ (1.78)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις