1.95 στο «Μολινό», 1.83 στη χώρα των Βάσκων

1.95 στο «Μολινό», 1.83 στη χώρα των Βάσκων

Καλημέρα σας κουβανέζοι! Χθες πήγαμε ξανά ταμείο, καθώς επιβεβαιώθηκε η βασική μας πρόταση, με το combo εκ Σουηδίας να μας πληρώνει σε απόδοση 2.07 με τα τρία τέρματα από τις Έλφσμποργκ και Χέλσινμποργκ να επιτυγχάνονται στο δεύτερο ημίχρονο. 

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1330605374387445769

Απόψε το πρόγραμμα είναι μικρό, αλλά η στήλη εντόπισε δύο σημεία που αξίζουν την ανάλυση και το ποντάρισμά μας.  

Τροχοπέδη παράδοση και… Ινγκς 

Πρώτη στάση το «Μολινό», εκεί όπου η Γουλβς θα υποδεχθεί τη Σαουθάμπτον. 

Οι «λύκοι» ηττήθηκαν στο τελευταίο τους παιχνίδι από τη Λέστερ εκτός έδρας με 1-0, δεν αντέδρασαν ποτέ μετά το γκολ του Βάρντι στο 15ο λεπτό και μάλιστα κινδύνευσαν με ακόμα μεγαλύτερη ήττα στο τέλος. Γενικότερα, η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο δε θυμίζει απόλυτα την περυσινή ομάδα που εξέπληξε τους πάντες ευχάριστα με την πορεία της σε Αγγλία και Ευρώπη. Εντός έδρας φέτος έχει ρεκόρ 2-1-1, με την επιθετική της ποιότητα να είναι αδιαμφισβήτητη. Χιμένες (4 γκολ) και Ποντένσε (ένα γκολ, 2 ασίστ) ανεβάζουν το επίπεδο όλης της ομάδας. 

Από την άλλη, το τρένο της Σαουθάμπτον δε σταμάτησε ούτε στον αγώνα με τη Νιούκαστλ, την οποία καθάρισε εύκολα με 2-0 εντός έδρας. Έτσι, οι «άγιοι» έφτασαν τα 6 ματς χωρίς ήττα, έχοντας 5 νίκες και μία ισοπαλία από τους τελευταίους 2 μήνες στην Premier League. Παίζει ανοιχτά η ομάδα του Ραλφ Χάσενχιλτ, προσφέρει γκολ και θέαμα στο αγγλικό κοινό και ούτε λίγο ούτε πολύ έχει φτάσει στην 5η θέση της λίγκας, έχοντας πετύχει 16 τέρματα σε 8 αγώνες συνολικά φέτος. Μεγάλη απουσία απόψε το αστέρι της ομάδας, Ντάνι Ίνγκς, που οδηγεί εκ του ασφαλούς τους «αγίους» έχοντας 5 γκολ και 2 ασίστ, λόγω τραυματισμού.    

Σε καλύτερη κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, διστάζω όμως να εμπιστευθώ το διπλό αφενός διότι δεν τους ευνοεί η παράδοση στο «Μολινό» (13-11-6), αφετέρου γιατί η απουσία του Ινγκς είναι πολύ σημαντική και καίρια για το παιχνίδι της Σαουθάμπτον. Έχουν την επιθετική ποιότητα, πάντως, οι δύο ομάδες να βρουν δίχτυα αμφότερες απόψε, γι’ αυτό και επιλέγω το αμφίτερμα σε απόδοση κοντά στο διπλασιασμό. 

Ψάχνουν νίκη – βάλσαμο… 

Η Αθλέτικ Μπιλμάο φιλοξενεί τη Ρεάλ Μπέτις στο «Σαν Μαμές», με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε κακή κατάσταση πριν τη διακοπή λόγω των εθνικών.  

Οι γηπεδούχοι διανύουν μία πολύ μέτρια σεζόν μέχρι στιγμής, όντας άχρωμοι και άοσμοι στα περισσότερα ματς, με εξαίρεση κάποιες αναλαμπές, όπως η νίκη-ανατροπή επί της Σεβίλλης στις 31 του Οκτώβρη. Όλοι βρίσκονται υπό κρίση στη Βάσκικη ομάδα και αρχής γενομένης από σήμερα θέλει να κάνει ένα καινούριο ξεκίνημα ώστε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Προβλήματα εμφανίζονται κυρίως στην ανάπτυξη αλλά και στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του Γκαίθκα Γκαριτάνο που αισθάνεται την καρέκλα του να τρίζει. 

Η Μπέτις από την άλλη, δέχθηκε ξεγυρισμένη πεντάρα από την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου», με το τελικό 5-2 να κολακεύει την ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι. Μία του ύψους και μία του βάθους, βασίζεται κυρίων στον επιθετικό οίστρο του Κριστιάν Τέγιο και στη δημιουργία του ποιοτικότατου χαφ Σέρχιο Κανάλες, ο οποίος όμως έχει τεθεί νοκ εν αμφιβόλω στον αποψινό αγώνα λόγω τραυματισμού. Αμυντικά αναξιόπιστη, καθώς έχει δεχθεί προς ώρας 17 τέρματα σε 8 αγώνες. 

Πολύ δύσκολη για πρόβλεψη η έκβαση της αναμέτρησης, θα ποντάρω στην επίτευξη τέρματος αργά στον αγώνα, καθώς η συμπεριφορά των δύο ομάδων στα τελευταία λεπτά ευνοεί το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.  


1.95 στο «Μολινό», 1.83 στη χώρα των ΒάσκωνΜονό 1.95 στο «Μολινό», 1.83 στη χώρα των Βάσκων 1.95 στο «Μολινό», 1.83 στη χώρα των Βάσκων

22:00 ΓουλβςΣαουθάμπτον: Goal/goal (1.95) 


1.95 στο «Μολινό», 1.83 στη χώρα των ΒάσκωνΜονό 1.95 στο «Μολινό», 1.83 στη χώρα των Βάσκων 1.95 στο «Μολινό», 1.83 στη χώρα των Βάσκων

22:00 Μπιλμπάο – Μπέτις: Γκολ μετά το 70:00 (1.83) 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις