Γκολ από νωρίς και… φύγαμε για το 2.50

Γκολ από νωρίς και... φύγαμε για το 2.50

Καλημέρα σε όλους! Καλά τα πήγαμε χθες, καθώς ο διπλασιασμός εξ Αγγλίας ήρθε εύκολα! Ο Χάρνες βέβαια δε μας έκανε τη χάρη να σκοράρει δίνοντάς μας και τον τριπλασιασμό, αλλά μην τα θέλουμε όλα δικά μας σε ένα, έτσι κι αλλιώς, φτωχό πρόγραμμα αγώνων. 

Σήμερα επέλεξα να ρισκάρω σε έναν… μη εμπορικό αγώνα για το Nations League, που νομίζω πάντως ότι μπορεί να κρύβει μεγάλη αξία, όπως θα αναλύσω παρακάτω. 

Μάχη για την πρωτιά 

Μάλτα και Νησιά Φερόε συγκρούονται με φόντο την πρώτη θέση του ομίλου στο “Τα Κάλι”, η οποία δίνει την άνοδο για την Γ’ κατηγορία του επόμενου Nations League. 

Οι δύο ομάδες βρίσκονται τελευταία σε αρκετά καλή κατάσταση και απόψε θα διεκδικήσουν επί ίσοις όροις τη νίκη. Οι Μαλτέζοι θέλουν μόνο τους τρεις βαθμούς για να σκαρφαλώσουν στην πρώτη θέση του ομίλου, παίρνοντας την μπουκιά από το στόμα των Φερόε, αφού στον πρώτο γύρο είχαν ηττηθεί με 3-2. Αυτή ήταν και η μοναδική ήττα των νησιωτών μέσα στο 2020! Οι νίκες επί Ανδόρας και Λιχτενστάιν (φιλικό) με δύο τριάρες μέσα στο Νοέμβρη, αποδεικνύουν ότι η ομάδα του Ντέβις Μάντζια είναι σε καλό φεγγάρι. Παίζει επιθετικά, γεμίζει την αντίπαλη περιοχή με ποδοσφαιριστές, απειλεί και σκοράρει εύκολα. 

Από την άλλη, τα Φερόε θέλουν έστω την ισοπαλία απόψε για να πάρουν την άνοδο στην επόμενη κατηγορία της διοργάνωσης. Η ομάδα του Χέκαν Έρικσον είναι αήττητη μέχρι στιγμής στον όμιλο, αλλά το αποψινό παιχνίδι είναι αρκετά δύσκολο, καθώς οι Μαλτέζοι τελευταία εμφανίζονται ανεβασμένοι και σκοράρουν εύκολα. Πήρε την ισοπαλία με 1-1 από τη Λετονία το Σάββατο χωρίς να πραγματοποιήσει κάποια σπουδαία εμφάνιση. Σημαντικό το γεγονός ότι σκοράρει ακόμη κι όταν παίζει άσχημα, μένοντας μέσα στη διεκδίκηση του αγώνα. Σήμερα έχω την αίσθηση ότι θα χρειαστεί γκολ για να μη μείνει δεύτερη στον όμιλο… 

Οι δύο ομάδες στην συντριπτική πλειοψηφία των αγώνων τους σκοράρουν τα περισσότερα τέρματά τους στο πρώτο 45λεπτο. Η Μάλτα θα κυνηγήσει εξ’ αρχής τη νίκη μπαίνοντας επιθετικά ως συνηθίζει τελευταία και ο αγώνας είναι πολύ πιθανό να ανοίξει από νωρίς. Ποντάρω αρχικά στην επίτευξη ενός τέρματος μέχρι το 35’ και εν συνεχεία στο over που η απόδοσή του είναι πρόκληση καθώς προσφέρεται στο 2,50! 


Γκολ από νωρίς και... φύγαμε για το 2.50Μονό (Tipsters League) Γκολ από νωρίς και... φύγαμε για το 2.50Γκολ από νωρίς και... φύγαμε για το 2.50

21:45 Μάλτα – Νησιά Φερόε: Γκολ μέχρι το 35:00 (1.83) 


Γκολ από νωρίς και... φύγαμε για το 2.50Μονό Γκολ από νωρίς και... φύγαμε για το 2.50 Γκολ από νωρίς και... φύγαμε για το 2.50

21:45 Μάλτα – Νησιά Φερόε: Over 2,5 (2.50)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις