Value for money επιλογές στο Fantasy!

Value for money επιλογές στο Fantasy!

Καλημέρα μπασκετόφιλοι Κουβανέζοι! Αυτή τη βδομάδα η Euroleague θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας στοιχηματικά, αλλά και “fantasιακά”. Διαβολοβδομάδα λοιπόν, με την 9η και 10η αγωνιστική να εκτυλίσσονται από Τρίτη μέχρι και Παρασκευή. Πριν προχωρήσουμε με τις προτάσεις μας για αυτή τη βδομάδα, να θυμίσω ότι το πρωτάθλημα του “Koubanezos” συνεχίζεται στο Euroleague Fantasy Challenge. Στην 1η θέση συνεχίζει να βρίσκεται η ομάδα “Kolokotronitsi”, με τη διαφορά από τους διώκτες της να μειώνεται. Νικητής του 8ου γύρου ήταν ο “Fantasiakos”.

Βάζοντας τον κωδικό “KNZVSSLH” μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς!

Ξεκινάμε λοιπόν με την πρώτη πρόταση για τον 9ο γύρο. Ο Σουηδός Μάρκους Έρικσον της Άλμπα με τιμή στο 1, 01 εκατ. είναι μια φτηνή λύση για τα γκαρντ που μπορεί να μας φέρει αρκετούς βαθμούς χωρίς να μας “χρεώσει”. Η Άλμπα φιλοξενεί τη Βιλερμπάν αυτή την αγωνιστική. Οι Γάλλοι έχουν πρόβλημα στην περιφερειακή άμυνα και ο Σουηδός δε συγχωρεί έξω από τα 6,75! Απέναντι στη Βιλερμπάν ο Σιλντς της Αρμάνι πέτυχε 17 πόντους, ο Γκριγκόνις της Ζαλγκίρις 25, ο Ντράγκιτς της Μπασκόνια 12 και ο Λόιντ του Ερυθρού Αστέρα 29! Ο Έρικσον παίρνει περίπου 7 προσπάθειες τριών πόντων ανά αγώνα και πιστεύω πως με ένα αξιοπρεπές ποσοστό μπορεί να φτάσει διψήφιο αριθμό πόντων. Άλλωστε στους εντός έδρας αγώνες με Μπάγερν και Εφές είχε 15 και 13 πόντους αντίστοιχα.

Η δεύτερη πρόταση είναι λίγο ρίσκο, αλλά θα τη χαρακτήριζα “value for money”. Η νέα προσθήκη στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, Σέλβιν Μακ, έκανε ντεμπούτο απέναντι στην Εφές και πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι οι “πράσινοι” χτύπησαν φλέβα χρυσού και βρήκαν τον “υπερπαίκτη”, όμως όσον αφορά το Fantasy ο Αμερικανός είναι μια καλή επιλογή. Ο βασικός λόγος είναι ότι αποτελεί την πρώτη επιλογή για τη θέση “1”. Ήδη την προηγούμενη εβδομάδα αγωνίστηκε 21 λεπτά, δείχνοντας καλά στοιχεία στο σουτ. Αυτά, σε συνδυασμό με την τιμή του που προς το παρόν είναι στα 0,9 εκατ. και πιθανότατα στις επόμενες βδομάδες θα ανέβει πάνω από το εκατομμύριο, μας ωθούν ώστε να τον επιλέξουμε για αυτή την αγωνιστική.

Καλή διασκέδαση και καλή τύχη στις επιλογές σας!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις