Calma, Cristiano…

Calma, Cristiano…

Νάις, βέρι νάις γέστερντεϊ, μας πλήρωσε η Πανάθα. Δεόντως.

Τουντέι, Σάββατο, συνεχίζεται το Νέισιονς Λιγκ, αυτός ο εθνικός μπελάς για τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα. Και την ώρα που η Πόρτουγκαλ μοιράζει 7άρες σε κάτι Ανδόρες, οι Φγανσουά έχασαν μίντγουικ από τη Φινλανδία, οι περισσότεροι τρικολόρε φοβούνταν να βάλουν το πόδι εις την μπάλαν.

Πορτογαλία – Γαλλία λοιπόν, ρεπετισιόν του τελικού του Γιούρο 2016, αλλά τούτο έχει πολύ, πάρα πολύ χηνάρι ρε παιδί μου.

Αλλωστε η Ροναλντέισα παραμένει αήττητη στο Νέισιονσλιγκ (7-3-0) ενώ στα λαστ 21 έχει υποστεί μόλις μία ήττα (14-6-1), συν ότι σε επίσημα γηπεδούχος έχει να ηττηθεί έξι χρόνια (15-3-0).

Και με Μπερνάντο Σίλβα, Μπρούνο Φερνάντες, Ζότα πίσω από τον CRιστιάνο, καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει, ο θεούλης έφτασε ήδη τα 102 γκολ με την Πορτογαλέζα αντ γκόους για 107 του Αλί Νταεΐ. Του Ιρανού.


Calma, Cristiano… Fun bet Calma, Cristiano… Calma, Cristiano…

21:45 Πορτογαλία – Γαλλία: Χ (3.45)


Calma, Cristiano… Μονό (Tipster’s League) Calma, Cristiano… Calma, Cristiano…

21:45 Πορτογαλία – Γαλλία: Γκολ Ρονάλντο (2.45)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’s League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις