Τα… πεταμένα ημίχρονα και το σερί

Τα... πεταμένα ημίχρονα και το σερί

Δυστυχώς η παράξενη αποβολή του Νταλμπέρ στο ματς της Τσέλσι με τη Ρεν επέτρεψε στους Λονδρέζους να καθαρίσουν από νωρίς, με αποτέλεσμα η επιλογή για γκολ στο τέλος να πάει στο βρόντο. Δε λυγάμε, θα γυρίσει.

Αφού εισέπραξε φυσιολογική τριάρα από τη Μάντσεστερ Σίτι, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Κρήτη ενάντια στον ΟΦΗ και ψάχνει την πρώτη του φετινή εκτός έδρας νίκη. Παραδοσιακά δυσκολεύονται στο Ηράκλειο οι «ερυθρόλευκοι», που στο μεταξύ μετρούν πέντε συνεχόμενα παιχνίδι με γκολ, είτε υπέρ είτε κατά, στα τελευταία λεπτά.

Οι δε Κρητικοί, έχουν έξι σερί και μας σπρώχνουν προς το γκολ στο τελευταίο τέταρτο, σε απόδοση 1.87. Άλλωστε ο Ολυμπιακός είναι γνωστός φέτος για τα… πεταμένα πρώτα ημίχρονα!


Τα... πεταμένα ημίχρονα και το σερί Μονό (Tipster’LeagueΤα... πεταμένα ημίχρονα και το σερί Τα... πεταμένα ημίχρονα και το σερί

15:00 ΟΦΗ – Ολυμπιακός: Over 0,5 στο 75′ – λήξη (1.87)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις