Τα φαβορί ορίζουν την τύχη τους

Τα φαβορί ορίζουν την τύχη τους

Τα φαβορί ορίζουν την τύχη τους.

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Μπορεί το lockdown No2 να ρίχνει κάπως την ψυχολογία μας αλλά μας προσφέρει άπλετο χρόνο για μελέτη και στοιχηματισμό.

Πάμε λοιπόν στην 2η κατηγορία της Νορβηγίας και στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής. Η Ράουφος υποδέχεται την Ράνχαιμ στις 16:30 σε ένα ματς στο οποίο οι φιλοξενούμενοι με νίκη κλειδώνουν την είσοδο στα play offs ανόδου και, σύμφωνα με την παράδοση, έχουν τον πρώτο λόγο. Τέσσερις νίκες μετρά η Ράνχαϊμ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια με τη Ράουφος, με την τελευταία να αγνοεί την νίκη από το μακρινό 2009.Θα ποντάρουμε στην ικανότατη επιθετικά Ράνχαϊμ και θα επιλέξουμε διπλό σε συνδυασμό με το over 2,5 σε απόδοση τριπλασιασμού.

Μεταφερόμαστε στην σουηδική Superettan και το παιχνίδι της πρωτοπόρου, Ντέγκερφορς, με την ΓΚΑΪΣ. Επιθετική ομάδα οι γηπεδούχοι, συνηθίζουν να μπαίνουν με το πόδι πατημένο στο γκάζι στα εντός έδρας παιχνίδια και να προηγούνται από το ημίχρονο. Οι δε φιλοξενούμενοι, την προηγούμενη αγωνιστική πήραν νίκη και βαθιά βαθμολογική ανάσα, ξεφεύγοντας με τέσσερις βαθμούς από τα play outs αλλά δύσκολα θα μπορέσουν να κοιτάξουν στα μάτια τους πρωτοπόρους. Θα επιλέξουμε άσο ημίχρονο, άσο τελικό σε συνδυασμό με το over 2,5, σε απόδοση 2.25.


Τα φαβορί ορίζουν την τύχη τους Combo Τα φαβορί ορίζουν την τύχη τους Τα φαβορί ορίζουν την τύχη τους

16:30 Ράουφος – Ράνχαϊμ: 2 & over 2,5 (3.00)


Τα φαβορί ορίζουν την τύχη τους Combo  Τα φαβορί ορίζουν την τύχη τους Τα φαβορί ορίζουν την τύχη τους

18:30 Ντέγκερφορς – ΓΚΑΪΣ: 1 ημίχ. / 1 τελ. & over 2,5 (2.25)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις