Μάχες για την Ευρώπη και τη σωτηρία

Μάχες για την Ευρώπη και τη σωτηρία

Καλό σαββατοκύριακο φίλοι μου Κουβανέζοι. Το Champions League ακόμα είναι στην αρχή του και απ’ ό,τι φαίνεται δεν μας πάει προς το παρόν. Η Κλαμπ Μπριζ δεν κατάφερε να σκοράρει και στον άλλον αγώνα η κόκκινη έκοψε ως ένα βαθμό τον ρυθμό με αποτέλεσμα να μην έρθει το over 3,5. Αποτέλεσμα 2/2 ήττες. Πήραμε το μήνυμα. Αργότερα ίσως ξανασχοληθούμε.

Στα της Νορβηγίας και ειδικότερα στην πρώτη κατηγορία, ο πρωταθλητής έχει κριθεί από καιρό. Δεν συμβαίνει το ίδιο όμως στην ουρά όπου έχουμε σήμερα την αναμέτρηση ανάμεσα στη Μιοντάλεν και τη Στρόμσγκοντσετ. Σε δυσκολότερη θέση η γηπεδούχος μιας και βρίσκεται στην προτελευταία θέση αλλά έχει ελπίδες έστω για τα μπαράζ. Έχει την χειρότερη επίθεση αλλά με ομάδες που είναι στα μέτρα της σκοράρει. Από τις 5 τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας μόνο από τη Σταρτ έχει χάσει σχετικά πρόσφατα. Αάλεσουντ και Μπραν (δις) τις έχει κερδίσει. Αυτό θα κυνηγήσει και σήμερα.

Η Στρόμσγκοντσετ εκτός έδρας δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά και μάλιστα έχει παθητικό σχεδόν δύο γκολ ανά αγώνα. Όμως ο τρόπος που παίζει την ευνοεί στην επίθεση κι έτσι στην αδύναμη άμυνα της Μιοντάλεν θα καταφέρει να σκοράρει. Αυτό άλλωστε μας φανερώνει και η προϊστορία των δύο ομάδων. Από τα οκτώ επίσημα ματς, τα έξι έχουν λήξει goal/goal & over 2,5. Στο δια ταύτα, η αναμέτρηση είναι αμφίρροπη, όμως η παράδοση μας οδηγεί στα πολλά γκολ.

Η ανάγκη των γηπεδούχων για βαθμούς, σε αντιπαραβολή με την ανωτερότητα των φιλοξενουμένων ως σύνολο, μας προδιαθέτει στο να σκοράρουν αμφότερες και ο πιο τυχερός να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης.

Στην πρώτη κατηγορία της Σουηδίας η μάχη για τη δεύτερη θέση συνεχίζεται. Απομένουν τέσσερις αγωνιστικές και κάθε στραβοπάτημα ίσως αποβεί μοιραίο. Ερώτημα αποτελεί η Νόρκεπινγκ για το αν όντως θέλει να βγει στην Ευρώπη του χρόνου. Στους τελευταίους έξι αγώνες δείχνει πολύ ασταθής σαν ομάδα. Ή του ύψους ή του βάθους. Κερδίζει την Ντζουργκάρντεν εκτός αλλά χάνει στην έδρα της από την αδιάφορη Σίρους. Το μόνο κοινό σε αυτά τα τελευταία παιχνίδια είναι πως όλα καταλήγουν στο αμφίτερμα. Εκτός έδρας ειδικά σκοράρει και δέχεται δύο γκολ ανά ματς.

Σήμερα αναμένεται να παίξει ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Νίμαν οπότε εύκολα ή δύσκολα ένα γκολ το ‘χει. Παίζει στην έδρα της Μιάλμπι που δεν δείχνει και τόσο αδιάφορη. Στην έδρα της τρέχει ένα μικρό σερί 3 νικών έχοντας τον νιγηριανό Όγκμπου σε φόρμα, αφού κυνηγάει να πάρει το άτυπο τίτλο του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος. Μάλιστα, στα δύο τελευταία ματς έχει βρει δίχτυα 3 φορές. Είναι έτσι στημένη η ομάδα που μπορεί να σκοράρει σχεδόν σε κάθε άμυνα.

Τέλος, η παράδοση ευνοεί το goal/goal αφού τα τελευταία 5 ματς παραβιάστηκαν και οι δύο εστίες. Δύσκολο, να βγει σημείο αλλά το goal/goal & over 2,5 έχει τύχη.


Μάχες για την Ευρώπη και τη σωτηρία Μονό (Tipster’League) Μάχες για την Ευρώπη και τη σωτηρία Μάχες για την Ευρώπη και τη σωτηρία

19:00 Μιοντάλεν – Στρόμσγκοντσετ: Goal/goal & over 2,5 (1.95)


Μάχες για την Ευρώπη και τη σωτηρία Δυάδα (απόδοσης 3.57) Μάχες για την Ευρώπη και τη σωτηρία Μάχες για την Ευρώπη και τη σωτηρία

19:00 Μιοντάλεν – Στρόμγκοντσετ: Goal/goal & over 2,5 (1.95)

16:00 Μιάλμπι – Νόρκεπινγκ: Goal/goal & over 2,5 (1.83)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις