Κίνηση… ρουα-μάτ ετοιμάζει ο Μπαρτζώκας!

Κίνηση... ρουα-μάτ ετοιμάζει ο Μπαρτζώκας!

Τον θέλουν στον Πειραιά…

O Νικ Καλάθης ολοκληρώνει τον κύκλο του στη Φενέρμπαχτσε και οι αρκετές ιδιαιτερότητες που έχει η περίπτωσή του, δεν αποκλείεται να τον οδηγήσουν στον Πειραιά.

Μπορεί ο Ολυμπιακός και η Φενέρμπαχτσε μπορεί να παίζουν την ύπαρξή τους στην Euroleague, όμως αρκετές είναι οι σειρήνες για τους παίκτες των Τούρκων που μένουν ελεύθεροι στο τέλος της σεζόν.

Συγκεκριμένα ο Νικ Καλάθης έχει συμβόλαιο που εκπνέει στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου και υπάρχουν φήμες που τον θέλουν, υπό προϋποθέσεις να επιστρέφει στην Ελλάδα, αν και εφόσον δεν παραμείνει στη Φενέρμπαχτσε.

Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να είναι αδιάφορος σε μια τέτοια περίπτωση για παραπάνω από έναν λόγους. Πρώτα από όλα γιατί είναι πολύ καλός παίκτης και αναμφίβολα ο καλύτερος δημιουργός στην Ευρώπη. Δεύτερον γιατί είναι πολύ καλός περιφερειακός αμυντικός και ξέρει πως να αμυνθεί ομαδικά, αλλά και ατομικά.

Και τρίτον και κυριότερο επειδή είναι Έλληνας και οι Πειραιώτες «καίγονται» για να εντάξουν στο ρόστερ τους γηγενείς παίκτες, υψηλού επιπέδου.

Εδώ θα πρέπει να ξεκαθαριστεί πως ο Νικ δεν έχει κλείσει στους ερυθρόλευκους, ούτε εκείνος, ούτε κανένας άλλος παίκτης και αυτό γιατί στον Ολυμπιακό μονοπωλεί το ενδιαφέρον το finish της σεζόν, το οποίο αναμένεται συγκλονιστικό και άκρως κομβικό.

Όμως δεν θα πρέπει να παραγνωρίσουμε πως ο Έλληνας διεθνής γκαρντ, είναι μια περίπτωση που δεν περνάει απαρατήρητη.

Υπενθυμίζεται ότι τον ήθελε πάρα πολύ και το 2020 ο Ολυμπιακός. Παρότι είναι στα 34 του χρόνια, είναι εξαιρετικός και ιδιαιτέρα παραγωγικός, καθώς φέτος μετράει 7 πόντους μ.ο, με 5 ασίστ και 4 ριμπάουντ σε 23 λεπτά συμμέτοχης.

Πηγή: To10.gr

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις