Αυτόν θέλει ο Μεντιλίμπαρ!

Αυτούς ανεβάζει στην πρώτη ομάδα ο Μεντιλίμπαρ!

Δεν θα είναι εύκολο να έρθει στο Λιμάνι…

Για τον Ντάνι Γκαρθία της Αθλέτικ Μπιλμπάο φέρεται να ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με ανάρτηση της σελίδας Athletic Xt στο Twittter. Ο λόγος που τον θέλει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπαρ.

Ο 33χρονος Ισπανός, αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος κατά πρώτο λόγο, αλλά και ως αμυντικό χαφ ενώ το συμβόλαιό του λήγει τον προσεχή Ιούνιο.

Τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί 17 φορές, τις δύο στην La Liga και τις υπόλοιπες δύο στο Κύπελλο. Πάντως δεν αγωνίστηκε στον φετινό τελικό κόντρα στη Μαγιόρκα όπου η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε κατέκτησε το Κύπελλο μετά από 40 ολόκληρα χρόνια.

Από το 2018 ο Ντάνι Γκαρθία φορά της φανέλας του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού μετρώντας 193 συμμετοχές, 1 γκολ και 7 ασίστ. Η Εϊμπάρ είναι πάντως η ομάδα στην οποία έχει «γράψει» τις περισσότερες συμμετοχές με 223, έχοντας πετύχει 3 γκολ και μοιράσει 5 ασίστ.

Ακόμη ο Ισπανός πολύπειρος αμυντικός έχει αγωνιστεί με τις Αλικάντε, Χετάφε Β, ενώ έχει περάσει και από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ χωρίς να «γράψει» κάποια συμετοχή.

«Ο Ολυμπιακός εξετάζει την απόκτηση του Ντάνι Γκαρθία, ο οποίος πρόκειται να μείνει ελεύθερος από την Αθλέτικ. Ο Μεντιλίμπαρ θεωρεί ότι ο μέσος διαθέτει τον χαρακτήρα και τις ικανότητες να προσαρμοστεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο», γράφει το εν λόγω δημοσίευμα το οποίο μπορεί να δείτε παρακάτω.

Πηγή: Sportime

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις