Σημαντική εξέλιξη πριν τον Ολυμπιακό!

Σημαντική εξέλιξη πριν τον Ολυμπιακό!

Χαμογελάει ο Λουτσέσκου ενόψει ντέρμπι…

Ο Δικέφαλος του Βορρά συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με τους Ερυθρόλευκους, με τον Ρουμάνο τεχνικό να… χαμογελάει με τις τελευταίες εξελίξεις.

ΠΑΟΚ: Χωρίς προβλήματα μπαίνει ο Δικέφαλος του Βορρά στην τελική ευθεία του ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, την Κυριακή (12/5) στην Τούμπα, μιας και όπως έγινε γνωστό επέστρεψε στις προπονήσεις και ο Ζοάν Σάστρε.

«Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στην τελική ευθεία της σεζόν 2023-24 και θέλει να κάνει το απόλυτο για να παλέψει μέχρι το φινάλε για τον τίτλο του πρωταθλητή. Το αγωνιστικό τμήμα επέστρεψε από το ρεπό του Πάσχα και ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη μεγάλη μάχη. Το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά τόσο στον τομέα της τακτικής, όσο κι αυτόν της φυσικής κατάστασης, μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια», σημειώνεται.

Στα ευχάριστα νέα είναι η επιστροφή του Ζόαν Σάστρε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, με τον Ισπανό αμυντικό να προπονείται σήμερα κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα», αναφέρει η ενημέρωση του ΠΑΟΚ.

Πηγή: Sportdog

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις