«Τρελάθηκε» ο Γιαννακόπουλος!

«Τρελάθηκε» ο Γιαννακόπουλος!

Ήδη σκέφτεται το μέλλον της ομάδας του και υπέγραψε παίκτη ενόψει της νέας χρονιάς.

O Παναθηναϊκός βρίσκεται μία νίκη μακριά από την επιστροφή του σε Final-4 μετά από 12 χρόνια, όμως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήδη σχεδιάζει το ρόστερ της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς και, όπως όλα δείχνουν, μετά το ματς με τη Μακάμπι, ενδέχεται να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση της ομάδας.

Οι «πράσινοι» προετοιμάζονται για… το ματς της χρονιάς στο ΟΑΚΑ, με τον κόουτς Αταμάν να βλέπει και τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ που ήταν απών στα προηγούμενα δύο παιχνίδια, να δίνει το παρών στην προπόνηση του «τριφυλλιού». Με νίκη, ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί στο Βερολίνο, για να διεκδικήσει το έβδομο αστέρι του.

Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος άναψε φωτιές πριν από μερικές ώρες, καθώς στο λογαριασμό του στο Instagram ανέβασε ένα στόρι, στο οποίο φαίνονται οι Σάνι Μπετσίροβιτς και Δημήτρης Κοντός, που ετοιμάζουν κάτι. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού τους είπε χαρακτηριστικά: «Για να είστε εδώ Δευτέρα του Πάσχα κάτι ετοιμάζετε εσείς οι δύο».

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα λοιπόν αναμένεται να υπάρξει κάποια ανακοίνωση, με πολλούς να σκέφονται την ανανέωση του Κέντρικ Ναν, καθώς ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει κάνει γνωστή την επιθυμία του να παραμείνει στο ΟΑΚΑ ο Αμερικανός γκαρντ. Παράλληλα, υπάρχει η φημολογία της έλευσης του Έντι Ταβάρες στον Παναθηναϊκό, αλλά η περίπτωσή του είναι πιο δύσκολη και περίπλοκη.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις