Άουγκσμπουργκ – Στουτγκάρδη: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Άουγκσμπουργκ - Στουτγκάρδη προγνωστικά

Άουγκσμπουργκ - Στουτγκάρδη: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από την αναμέτρηση που ανοίγει την 33η αγωνιστική της Bundesliga.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Άουγκσμπουργκ – Στουτγκάρδη προγνωστικά από την αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Παρασκευής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «WWK Αρένα» (30.660), Άουγκσμπουργκ.
  • Διαιτητής: Πάτρικ Ίτριχ.
  • Πρώτος γύρος: Στουτγκάρδη – Άουγκσμπουργκ 3-0.
  • Η Στουτγκάρδη έχει απολογισμό 5-1-1 στα τελευταία επτά παιχνίδια απέναντι στην Άουγκσμπουργκ.
  • Εντός έδρας η Άουγκσμπουργκ μετρά έξι νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες στις τελευταίες εννιά αναμετρήσεις κόντρα στην Στουτγκάρδη.
  • Σε επτά από τα τελευταία οκτώ μεταξύ τους ματς σημειώθηκαν over 2,5 γκολ.

Ρεπορτάζ Άουγκσμπουργκ

Έχασε μεγάλη ευκαιρία να κερδίσει την αδιάφορη Ντόρτμουντ και να μπει στην επτάδα της βαθμολογίας. Αντ’ αυτού, υπέστη συντριβή με 5-1 από τα… δεύτερα των Βεστφαλών. Στα πρώτα 29 λεπτά βρέθηκε να χάνει με 3-0 έπειτα από δύο γκολ του Μουκοκό κι ένα του Μάλεν, και παρότι μείωσε άμεσα με τον Βάργκας δέχτηκε ξανά γκολ στο 34’. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 64’, παρά την υπεροχή των Βαυαρών στο δεύτερο ημίχρονο, κι έτσι η Άουγκσμπουργκ έμεινε στην 9η θέση με 39 βαθμούς. Πάντως, η 7η θέση που προς το παρόν δίνει θέση στο Conference League και η 8η που πιθανότατα θα εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο βρίσκονται δύο και έναν βαθμό μακριά αντίστοιχα.

Stat attack: Έχει δεχτεί τουλάχιστον τρία γκολ σε τέσσερα από τα τελευταία πέντε ματς.

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Γκούμνι, Φράμπεργκερ, Γιένσεν, Ντάμεν, Ρετσμπεκάι και Όξφορντ, ενώ ο Ιάγκο είναι αμφίβολος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-1-2-1-2): Κούμπεκ – Εμπαμπού, Γκουβελέου, Ουντουοκάι, Πέντερσεν – Γιάκιτς – Ένγκελς, Μάιερ – Βάργκας – Τιτζ, Ντεμίροβιτς.

Ρεπορτάζ Στουτγκάρδης

Έκανε εξαιρετική εμφάνιση και κέρδισε με 3-1 την Μπάγερν, για να μειώσει τη διαφορά από τη δεύτερη θέση στους δύο βαθμούς. Ο Στεργίου άνοιξε το σκορ στο 29’, με τους Βαυαρούς να ισοφαρίζουν οκτώ λεπτά αργότερα με πέναλτι του Κέιν. Έκτοτε η Στουτγκάρδη κυριάρχησε και δίκαια βρήκε το γκολ με τον Τζέονγκ στο 83’, ενώ ο Σιλάς διαμόρφωσε με πλασέ το τελικό σκορ στο 90+3’. Επιβλητική επικράτηση για το σύνολο του Χένες που έφτασε τους 67 βαθμούς, οι οποίοι είναι περισσότεροι από όσους συγκέντρωσε αθροιστικά τις δύο προηγούμενες σεζόν!

Stat attack: Σε έξι από τα τελευταία οκτώ εκτός έδρας ματς σημειώθηκε το goal/goal & over 2,5.

Απουσίες: Σίγουρα εκτός οι Νάρτεϊ, Ζαγκαντού και Βάγκνομαν, ενώ ο Μάσιμο παραμένει αμφίβολος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Νούμπελ – Στεργίου, Άντον, Ρουό, Μίτελστεντ – Λέβελινγκ, Καράζορ, Στίλερ, Φιούριχ – Γκιρασί, Ουντάβ.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Άουγκσμπουργκ – Στουτγκάρδη προγνωστικά

Παρότι μόνο οι γηπεδούχοι έχουν ουσιαστικό κίνητρο, στον αγωνιστικό χώρο μάλλον το αντίθετο βλέπουμε τον τελευταίο καιρό. Η Στουτγκάρδη θέλει να κυνηγήσει τη δεύτερη θέση και εξακολουθεί να παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο, την στιγμή που η Άουγκσμπουργκ ξεμένει από δυνάμεις. Με την αμυντική εικόνα των Βαυαρών τον τελευταίο καιρό αλλά και την επιθετική δεινότητα της ομάδας του Χένες, αξίζει η επιλογή του Χ2 & over 2,5 στο 1.87 του Pamestoixima.gr.

Combo
21:30
Άουγκσμπουργκ - Στουτγκάρδη
X2 & over 2,5
1.87
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις