Σέλτικ – Ρέιντζερς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Σέλτικ - Ρέιντζερς προγνωστικά

Σέλτικ - Ρέιντζερς: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από το μεγάλο σκωτσέζικο ντέρμπι που ίσως κρίνει τη φετινή πρωταθλήτρια.

ΣΕΛΤΙΚ – ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Σέλτικ – Ρέιντζερς προγνωστικά από την αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββάτου. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Celtic Park» 60.355, Γλασκώβη
  • Διαιτητής: Γουίλι Κόλουμ
  • Πρώτος γύρος: Ρέιντζερς – Σέλτικ 0-1
  • Δεύτερος γύρος: Σέλτικ – Ρέιντζερς 2-1
  • Τρίτος γύρος: Ρέιντζερς – Σέλτικ 3-3
  • Η Σέλτικ έχει απολογισμό 5-1-1 στα τελευταία επτά παιχνίδια απέναντι στη Ρέιντζερς.
  • Εντός έδρας η Σέλτικ μετρά τέσσερις νίκες, δυο ισοπαλίες και μία ήττα στις τελευταίες επτά αναμετρήσεις κόντρα στη Ρέιντζερς.
  • Σε επτά από τα τελευταία εννιά μεταξύ τους ματς σημειώθηκαν over 2,5 γκολ.

Ρεπορτάζ Σέλτικ

Σε… τροχιά πρωταθλήματος παραμένει η Σέλτικ, καθώς είναι αήττητη τα τελευταία οκτώ παιχνίδια, με τελευταίο να είναι η άνετη εντός έδρας επικράτηση με 3-0 επί της Χαρτς. Πλέον, βρίσκεται στους 84 βαθμούς και στο +3 από τη μεγάλη της αντίπαλο λίγο πριν το φινάλε του πρωταθλήματος και με νίκη μένει… μόνη πρώτη. Στο πρόσφατο ματς της σκόραραν δυο φορές ο Κιόγκο Φουρουχάσι και άλλη μία στο τέλος ο Ματ Ο’ριλέι. Η προϊστορία στην έδρα της με τον «αιώνιο» αντίπαλο είναι υπέρ της.

Stat attack: Έχει δεχθεί μόλις τρία τέρματα στα τελευταία πέντε εντός έδρας παιχνίδια της.

Απουσίες: Εκτός αποστολής θα μείνουν οι Τζέιμς ΜακΚάρθι και Άνταμ Μοντγκόμερι.

Ρεπορτάζ Ρέιντζερς

Δυναμικά συνεχίζει η Ρέιντζερς στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, καθώς μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες και βρίσκεται στους 81 βαθμούς και στο -3 από την πρωτοπόρο Σέλτικ. Στο πρόσφατο ματς της, επβιλήθηκε στο «σπίτι» της με το εμφατικό 4-1 επί της Κιλμάρνοκ, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με το αυτογκόλ του  Τζέιμς Ταβερνιέ. Στη συνέχεια, απάντησε με τα τέρματα των Σοάρες, Ντέιβις και Λόρενς, ενώ το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο φινάλε ο Τζον Σούταρ. Το σύνολο του Φιλίπ Κλεμέν γνωρίζει πως θέλει τη νίκη, προκειμένου να παραμείνει «ζωντανό» στη διεκδίκηση του τίτλου.

Stat attack: Έχει σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια στην έδρα της Σέλτικ.

Απουσίες: Θα απουσιάσουν οι Όσκαρ Κορτές, Ντανίλο, Κόνορ Γκόλντσον και Αμπνταλλάχ Σίμα, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Ράιαν Τζακ και Ράμπι Ματόντο.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Σέλτικ – Ρέιντζερς προγνωστικά

Η Σέλτικ έχει παρουσιάσει ένα γρήγορο και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο φέτος και δείχνει πως μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό. Από την άλλη μεριά, η Ρέιντζερς έχει διαφορετική προσέγγιση στα ματς και ιδιαίτερα σε αυτά τα ντέρμπι, τα οποία όμως… κρύβουν παγίδες όταν κρίνεται τίτλος. Εμείς θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους, που στην έδρα τους έχουν τον τρόπο να… καθαρίζουν τα ντέρμπι. Αξίζει, λοιπόν, η επιλογή του άσου στο 1.87 του Pamestoixima.gr.

Μονό
14:30
Σέλτικ - Ρέιντζερς
1
1.87
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις