ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός προγνωστικά

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας, όπου η ισοπαλία είναι... απαγορευμένη λέξη!

ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός προγνωστικά από την αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Γήπεδο Τούμπας» (28.703), Θεσσαλονίκη.
  • Διαιτητής: Βιλί Ντελαζό.
  • Πρώτος γύρος: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 2-1.
  • Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 2-4, ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 1-4.
  • Στα τελευταία 13 μεταξύ τους ματς ο Ολυμπιακός έχει απολογισμό 6-5-2.
  • Εκτός έδρας ο Ολυμπιακός τρέχει αήττητο σερί έξι αγώνων κόντρα στον ΠΑΟΚ.
  • Το goal/goal επαληθεύτηκε σε επτά από τα τελευταία εννιά μεταξύ τους ματς.

Ρεπορτάζ ΠΑΟΚ

Έβγαλε χαρακτήρα στο ματς «ζωής ή θανάτου» κόντρα στην ΑΕΚ και πήρε τη νίκη με 3-2 στην Τούμπα. Το προβάδισμα που έδωσε στον ΠΑΟΚ ο Κωνσταντέλιας με γκολ στο 3’ χάθηκε μέσα σε λίγα λεπτά, αφού ο Πινέδα ισοφάρισε στο 9ο λεπτό. Μάλιστα, η Ένωση ανέτρεψε το σκορ με τον Βίντα στο 75’ και φάνηκε να παίρνει μεγάλο πλεονέκτημα για τη νίκη. Οι παίκτες του «δικεφάλου του βορρά» δεν το έβαλαν κάτω και ισοφάρισαν σε 2-2 με δεύτερο γκολ του Κωνσταντέλια (81’), ενώ ο Σάστρε διαμόρφωσε το τελικό σκορ με μακρινό σουτ που κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα στο 90’. Πρώτη νίκη μετά από πέντε σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα για τους Θεσσαλονικείς, για τους οποίους καθένα από τα εναπομείναντα τρία ματς είναι τελικός. Αυτή την στιγμή βρίσκονται στο -4 από την κορυφή έχοντας παίξει ένα ματς λιγότερο.

Stat attack: Μετρά έξι συνεχόμενα goal/goal σε ματς πρωταθλήματος.

Απουσίες: Εκτός έμεινε ο Ντεσπόντοφ που ένιωσε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Γιόνι, Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα – Μεϊτέ, Σβαμπ – Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον – Μπράντον Τόμας.

Ρεπορτάζ Ολυμπιακός

Τα κατάφερε ο Ολυμπιακός! Κάνοντας άλλη μια σπουδαία εμφάνιση κόντρα στην Άστον Βίλα, οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν με 2-0 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και εξασφάλισαν την πρόκριση στον τελικό του Conference League. Με δύο γκολ του Ελ Κααμπί (10’, 78’), ο οποίος σκόραρε πέντε φορές στα ημιτελικά, η ομάδα του Μεντιλίμπαρ κέρδισε συνολικά με 6-2 το φαβορί της διοργάνωσης και θα διεκδικήσει όχι μόνο το δικό του πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο, αλλά και το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο ελληνικής ομάδας. Βέβαια, μέχρι τις 29 Μαΐου η προσοχή όλων είναι στραμμένη στο πρωτάθλημα. Εκεί ο Ολυμπιακός είναι στο -5 από την κορυφή, με ματς λιγότερο, και αν κερδίσει και τα τρία παιχνίδια που απέμειναν θα στεφθεί πρωταθλητής.

Stat attack: Σε έξι από τα τελευταία οκτώ ματς επιβεβαιώθηκε το goal/goal.

Απουσίες: Σίγουρα εκτός οι Τσικίνιο, Ορτέγκα, Μπιανκόν και Ρίτσαρντς, ενώ οι Κίνι και Ιμπόρα είναι αμφίβολοι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Τζολάκης – Ροντινέι, Ντόι, Κάρμο, Κίνι – Έσε, Όρτα – Μασούρας, Γιόβετιτς, Ποντένσε – Ναβάρο.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός προγνωστικά

Σε κλίμα ευφορίας βρίσκονται οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μετά την πρόκριση στον τελικό του Conference League, και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα το διαχειριστούν απόψε. Πάντως μόνο αδιάφοροι δε θα είναι κόντρα σε έναν ΠΑΟΚ που θα τα δώσει όλα για τη νίκη, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν τις τελευταίες τους ελπίδες για το πρωτάθλημα. Κανέναν δε βολεύει η ισοπαλία, οπότε περιμένουμε να ανοίξει το ματς και να μπουν γκολ. Θα πάρουμε το over 2,5 στο 1.75 του Pamestoixima.gr.

Μονό
20:00
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Over 2,5
1.75
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις