Άστον Βίλα – Λίβερπουλ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Άστον Βίλα - Λίβερπουλ προγνωστικά

Άστον Βίλα - Λίβερπουλ: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τον αναμέτρηση που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της Premier League.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Άστον Βίλα – Λίβερπουλ προγνωστικά από την αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Δευτέρας. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Βίλα Παρκ» (42.789), Μπέρμιγχαμ.
  • Διαιτητής: Σάιμον Χούπερ.
  • Πρώτος γύρος: Λίβερπουλ – Άστον Βίλα 3-0.
  • Η Λίβερπουλ μετρά έξι νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία επτά παιχνίδια απέναντι στην Άστον Βίλα.
  • Σε έξι από τα τελευταία οκτώ μεταξύ τους ματς επιβεβαιώθηκε το over 2,5.
  • Στις τελευταίες οκτώ αναμετρήσεις τους με γηπεδούχο την Άστον Βίλα σημειώθηκαν over 2,5 τέρματα.

Ρεπορτάζ Άστον Βίλα

Δεν κατάφερε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή στο Φάληρο μετά τη δεύτερη ήττα από τον Ολυμπιακό (2-0), κι έτσι έμεινε εκτός Ευρώπης. Παρότι είχε πολύ υψηλά ποσοστά κατοχής (70%) δεν κατάφερε να κυριαρχήσει και τελικά δεν κατάφερε να βρεθεί στον τελικό του Conference League. Η προσοχή των «βίλανς» είναι στραμμένη πλέον στο πρωτάθλημα και στην εξασφάλιση της τέταρτης θέσης. Μετά την ήττα με 1-0 από την Μπράιτον θα χρειαστεί μια νίκη στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια της για να κλειδώσει την τέταρτη θέση, καθώς βρίσκεται στο +4 από την Τότεναμ.

Stat attack: Μετρά πέντε συνεχόμενα goal/goal & over 2,5 εντός έδρας.

Απουσίες: Εκτός οι Τίλεμανς, Μινγκς, Μορένο, Τζανιόλο, Καμαρά, Μπουεντία, Ρότζερς και Ράμσεϊ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Μαρτίνεζ – Κόνσα, Ντιέγκο Κάρλος, Τόρες, Ντιν – Ντιαμπί, Ντόουγκλας Λουίζ, ΜακΓκιν, Μπέιλι – Γουότκινς, Ντουράν.

Ρεπορτάζ Λίβερπουλ

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, η Λίβερπουλ κέρδισε με 4-2 την Τότεναμ και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα. Προηγήθηκε μέχρι και με 4-0 χάρη σε γκολ των Σαλάχ (16’), Ρόμπερτσον (45’), Χάκπο (50’) και Έλιοτ (59’) παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο, και αφού χαλάρωσε λίγο στο τέλος δέχτηκε δύο γκολ από τους Ρισάρλισον (72’) και Σον (77’). Τυπικά η νίκη αυτή διατήρησε τους «κόκκινους» στη μάχη του τίτλου, όμως η νίκη της Σίτι επί της Φούλαμ το Σάββατο επισημοποίησε το γεγονός πως η Λίβερπουλ δε θα μπορέσει και μαθηματικά να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Stat attack: Έχει δεχτεί γκολ στα τελευταία εννιά ματς πρωταθλήματος.

Απουσίες: Παραμένουν εκτός οι Ζότα, Μάτιπ, Τιάγκο, Ντόουκ και Κλαρκ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Άλισον – Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον – Ζόμποσλαϊ, Έντο, ΜακΆλιστερ – Σαλάχ, Ντίαζ, Χάκπο.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Άστον Βίλα – Λίβερπουλ προγνωστικά

Η Άστον Βίλα χρειάζεται το θετικό αποτέλεσμα για να νιώθει ασφαλής ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής, όμως οι πολλές απουσίες, η κούραση κι η κακή ψυχολογία μετά τον αποκλεισμό στο Conference League κάνουν δύσκολα τα πράγματα. Αν και αδιάφορη η Λίβερπουλ θα παίξει για τη νίκη, απλώς με πιο ελεύθερη και χαλαρή προσέγγιση. Πάντα έχουν γκολ τα ματς τους και γι’ αυτό θα πάρουμε το over 3,5 στο 1.87 του Pamestoixima.gr.

Μονό
22:00
Άστον Βίλα - Λίβερπουλ
Over 3,5
1.87
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις