Vistabet – Μοναδική προσφορά* στη EuroLeague!

Vistabet - Μοναδική προσφορά* στη EuroLeague!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μακάμπι στο τελευταίο ματς της σειράς και ο νικητής πάει στο Final Four4. Για την ανατροπή η Παρί Σεν Ζερμέν.

Vistabet – Build A Bet* στη EuroLeague!

Όλα για όλα στο «καυτό» ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός πήρε σπουδαίο διπλό στο Βελιγράδι, επικράτησε της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 95-88 κι επέστρεψε τη σειρά στο κατάμεστο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» είχαν τις λύσεις στα τελευταία λεπτά, έσφιξαν την άμυνά τους και με κορυφαίους τους Σλούκα και Ναν που έκαναν τα πάντα επιθετικά πήραν τη νίκη που τους δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσουν στην έδρα τους την πρόκριση στο Βερολίνο. Μοναδικό πρόβλημα για τον Αταμάν η απουσία του Χουάντσο. Η Μακάμπι είχε την ευκαιρία να εξασφαλίσει την παρουσία της στο Final Four, ωστόσο στα τελευταία λεπτά στέρεψαν οι λύσεις, όλα πήγαν λάθος και πλέον καλείται να κάνει την υπέρβαση στην Αθήνα. Στο ΟΑΚΑ μετρά δυο νίκες στις τρεις τελευταίες επισκέψεις, ωστόσο αυτή τη φορά θα παρουσιαστεί όπως όλα δείχνουν χωρίς τον πρώτο της σκόρερ στη φετινή διοργάνωση, τον Μπάλντγουιν.

Vistabet – Ενισχυμένες Αποδόσεις στo Champions League!

Με την πλάτη στον τοίχο η Παρί

Η Παρί Σεν Ζερμέν καλείται να κάνει την υπέρβαση στο Παρίσι, αφού η ήττα στη Βεστφαλία την έφερε με την πλάτη στον τοίχο. Οι Παριζιάνοι είχαν την κατοχή, αλλά όχι και τον τρόπο να απειλήσουν τους Γερμανούς, ενώ η τύχη σε δυο περιπτώσεις τους γύρισε την πλάτη. Ηταν μόλις η δεύτερη ήττα στα 33 τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Παράλληλα, μόλις για τρίτη φορά στα 26 πιο πρόσφατα παιχνίδια της στη διοργάνωση έμεινε χωρίς γκολ, το οποίο χρειάζεται στον επαναληπτικό. Έπειτα από έντεκα χρόνια η Ντόρτμουντ πλησιάζει ξανά στο «Γουέμπλεϊ». Τότε, είχε παίξει στον τελικό του Champions League κόντρα στην Μπάγερν. Τώρα, είναι ένα βήμα πριν το μεγάλο ραντεβού, μιας και επικράτησε 1-0 της Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Γερμανοί ήταν εξαιρετικοί στο ανασταλτικό κομμάτι, στάθηκαν τυχεροί σε δυο περιπτώσεις κι έκαναν το βήμα πρόκρισης. Συνολικά, στα επτά ματς που έχει δώσει απέναντι στους Παριζιάνους, έχει δυο νίκες, τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Τρομερό δώρο* με το… καλημέρα!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις