Sportingbet – Build A Bet* στην Premier League!

Sportingbet - Build A Bet* στην Premier League!

Στις 22:00, Λούτον και Έβερτον κοντράρονται στο “Kenilworth Road” ανοίγοντας την… αυλαία της 36ης αγωνιστικής της Premier League.

Την ίδια ώρα, η Χετάφε υποδέχεται την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο “Coliseum”.

Sportingbet – Χιλιάδες ειδικά στους αγώνες της Premier League!

Στόχος, η παραμονή

Τη δική της «μάχη» για να σώσει τη χρονιά και να παραμείνει στην Premier League δίνει η Λούτον. Τα «καπέλα» φιλοξενούν την Έβερτον στο Μπέντφορντσαϊρ, έχοντας ως μοναδικό στόχο το «τρίποντο» που θα κρατήσει… ζωντανές τις ελπίδες τους για παραμονή στα «σαλόνια» του αγγλικού ποδοσφαίρου. Με 25 βαθμούς η ομάδα του Ρόμπερτ Έντουαρντς βρίσκεται στην 18η θέση, μετρώντας τρεις σερί ήττες που κάνουν ακόμα πιο δύσκολο το έργο της. Τελευταία νίκη της Λούτον καταγράφεται στις 6 Απριλίου, όταν επικράτησε με 2-1 της Μπόρνμουθ. Χαμηλές… πτήσεις για ακόμα μία σεζόν κατέγραψε η Έβερτον, η οποία κατάφερε να κερδίσει αν και δύσκολα την παραμονή της στην Premier League. Τα «ζαχαρωτά» πλέον χωρίς άγχος τις τρεις εναπομείνασες αγωνιστικές έχουν ξεκινήσει το προγραμματισμό τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Δύο φορές βρέθηκαν φέτος αντίπαλες οι δύο ομάδες στην έδρα της Έβερτον, με τη Λούτον να επικρατεί με σκορ 2-1 και στο πρωτάθλημα αλλά και στο Κύπελλο.

SportingbetLaLiga σε Ζωντανή Μετάδοση*!

Η Ευρώπη τους καλεί

Στο… κυνήγι των ευρωπαϊκών «εισιτηρίων» βρίσκονται Χετάφε και Αθλέτικ Μπιλμπάο, πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν, ωστόσο, το έργο των γηπεδούχων είναι πιο δύσκολο απ’ αυτό των Βάσκων. Με 43 βαθμούς η ομάδα του Χοσέ Μπορνταλάς βρίσκεται στην 10η θέση, τέσσερις πόντους πίσω από την 8η Βαλένθια, η οποία καταλαμβάνει μέχρι στιγμής της τελευταία ευρωπαϊκή θέση. Ωστόσο, το αήττητο σερί που τρέχει από τις 13 Απριλίου, μετρώντας δύο ισοπαλίες και μία νίκη, αποδεικνύουν ότι θα παλέψει μέχρι το τέλος για να διεκδικήσει ένα «εισιτήριο». Εξασφαλισμένη θέση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχει η Μπιλμπάο μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ισπανίας. Ωστόσο, οι Βάσκοι θα παίξουν τα… ρέστα τους ως το τέλος της σεζόν για να βρεθούν ξανά στο Champions League, μετά από εννέα χρόνια.

Τρομερό δώρο* με το… καλημέρα!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις