bwin – Μοναδικά έπαθλα* από τα European Challenges!

bwin - Μοναδικά έπαθλα* από τα European Challenges!

Στην Βεστφαλία θα διεξαχθεί απόψε ο δεύτερος ημιτελικός του Champions League, ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Παρί Σεν Ζερμέν.

bwin – Champions League με Ενισχυμένες Αποδόσεις! 

Μαζί ξανά

Λίγους μήνες μετά την συνύπαρξη τους στους ομίλους του Champions League, Ντόρτμουντ και Παρί Σεν Ζερμέν θα αναμετρηθούν στην έδρα της πρώτης, με φόντο την πρόκριση στον τελικό του Λονδίνου! Στον 6ο όμιλο διασταύρωσαν τις πορείες τους οι δύο ομάδες, με την Μπορούσια να καταλαμβάνει την πρώτη θέση. Στα παιχνίδι της Γαλλίας, η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε άνετα με 2-0 της Ντόρτμουντ, όμως σε αυτό που διεξήχθη στην κοιλάδα του ποταμού Ρουρ, τα 90 λεπτά ολοκληρώθηκαν με το ισόπαλο 1-1. Η γερμανική ομάδα στην πορεία της μέχρι τα ημιτελικά, απέκλεισε στους «16» την Αϊντχόφεν και στα προημιτελικά με σπουδαία ανατροπή την Ατλέτικο Μαδρίτης, αν και είχε ηττηθεί με 2-1 στο ματς της Ισπανίας. Εν τέλει το εντυπωσιακό 4-2 στο σπίτι της, ήταν αυτό που της έδωσε το «εισιτήριο». Η Παρί Σεν Ζερμέν αν και δεύτερη στον όμιλο στάθηκε τυχερή. Στους «16» τέθηκε αντιμέτωπη με την Σοσιεδάδ, την οποία και απέκλεισε με δύο νίκες. Όμως στους «8» έδειξε χαρακτήρα, καθώς αν και ηττήθηκε στο γήπεδο της από την Μπαρτσελόνα, με 3-2, στην Βαρκελώνη ήταν… καταιγιστική και με το ευρύ 4-1 «έκλεισε» θέση στα ημιτελικά.

bwin – Build A bet* στο Champions League!

Head-to-head

Για την Ντόρτμουντ δεν υπολογίζονται Ντουρανβίλ και Μπενσεμπαϊνί, όμως επιστρέφει ο Μάατσεν με τον Τσαν. Δύο ερωτηματικά για τους Βεστφαλούς, που θα περιμένουν μέχρι τελευταίας στιγμής τον Αλέ και Μάλεν, με τον δεύτερο να έχει υπέρ του τις πιθανότητες συμμετοχής στην αναμέτρηση. Μοναδική απουσία αυτή του Κιμπεμπέ για τον Λουίς Ενρίκε. Υπέρ της Παρί Σεν Ζερμέν η «παράδοση» της κόντρα στις γερμανικές ομάδες με 15 νίκες, 4 ισοπαλίες και 10 ήττες, την ώρα που σε διπλούς αγώνες νοκ άουτ, πανηγύρισε πέντε φορές σε επτά περιπτώσεις! Στο 4.50 η Ενισχυμένη Απόδοση στην bwin, να νικήσει η Ντόρτμουντ και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση με τριπλό δώρο*!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις