Vistabet – Προσφορά* στo Champions League!

Vistabet - Προσφορά* στo Champions League!

Η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν στα ημιτελικά της διοργάνωσης, λίγους μήνες μετά τη «μάχη» τους στη φάση των ομίλων του Champions League.

Vistabet – Ενισχυμένες Αποδόσεις στo Champions League!

Για το πρώτο βήμα η Ντόρτμουντ

Με μια εντυπωσιακή εμφάνιση, η Ντόρτμουντ διέλυσε με 4-2 στη Βεστφαλία την Ατλέτικο Μαδρίτης και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League έπειτα από έντεκα χρόνια. Το γκολ του Αλέ στη Μαδρίτη κράτησε «ζωντανή» τη Ντόρτμουντ και στη Γερμανία φρόντισε να διαλύσει κάθε αμυντικό πλάνο των Ισπανών. Η ομάδα του Τέρζιτς έφτασε δέκα σερί εντός έδρας ματς αήττητη στο Champions League, νέο ρεκόρ για τον σύλλογο. Η Ντόρτμουντ συνάντησε την Παρί και στη φάση των ομίλων, παραχώρησε ισοπαλία εντός έδρας και γνώρισε την ήττα στο Παρίσι. Συνολικά, στα έξι ματς που έχει δώσει απέναντι στους Παριζιάνους, έχει μόλις μια νίκη, τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες. Aυτή είναι η τέταρτη παρουσία των Βεστφαλών στα ημιτελικά του Champions League, έχοντας αποκλειστεί μόνο μία φορά, από τη Ρεάλ Μαδρίτης τη σεζόν 1997 – 1998. Αλλωστε, έφτασε στον τελικό 1997 και το 2013. Σύμμαχος και η «καυτή» έδρα, αφού στα δέκα τελευταία παιχνίδια στη διοργάνωση παραμένει αήττητη. Πλήγμα η απουσία του Αλέ, επιστρέφει ο Χούμελς στην άμυνα.

Vistabet – Build A Bet* στo Champions League!

Σε εντυπωσιακό μομέντουμ η Παρί

Θρίαμβος της Παρί Σεν Ζερμέν στη Βαρκελώνη, στη φάση των ημιτελικών. Η Μπαρτσελόνα πήρε νωρίς προβάδισμα στο “Olímpic Lluís Companys” στη ρεβάνς της νίκης της με 3-2 στο “Parc des Princes”, όμως οι πρωταθλητές Γαλλίας πανηγύρισαν τη δικιά τους επική πρόκριση με ανατροπή επί καταλανικού εδάφους, καθώς επικράτησαν με 4-1. Επτά χρόνια μετά την ιστορική ανατροπή των Μπλαουγκράνα το 2017 (6-1), η Παρί πήρε «εκδίκηση» και βρέθηκε στα ημιτελικά του Champions League. Σε εξαιρετική κατάσταση, μετρά μόλις μία ήττα στα τελευταία 32 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, γεγονός που της έδωσε τον τίτλο στη Γαλλία, την έχει φέρει στους «4» του Champions League, αλλά και στον τελικό του Κυπέλλου. Τρίτη φορά σε ημιτελικά, μετρά δυο αποκλεισμούς, αλλά και μια πρόκριση, το 2020, όταν σε μονό ματς πέρασε το εμπόδιο της Λειψίας. 

Τρομερό δώρο* με το… καλημέρα!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις