Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Άστον Βίλα - Ολυμπιακός προγνωστικά

Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά των ερυθρολεύκων για τα ημιτελικά του Conference League.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Άστον Βίλα – Ολυμπιακός προγνωστικά από την αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Βίλα Παρκ» (42.789), Μπέρμιγχαμ.
  • Διαιτητής: Μάρκο Γκουίντα.
  • Η Άστον Βίλα αντιμετωπίζει για πρώτη φορά ομάδα από την Ελλάδα, ενώ αντίθετα ο Ολυμπιακός έχει απολογισμό 11-6-23 κόντρα σε ομάδες από την Αγγλία.
  • Στα τελευταία πέντε εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού με αγγλικές ομάδες επιβεβαιώθηκε το no goal.

Ρεπορτάζ Άστον Βίλα

Δεν ήταν καλή στη Γαλλία και ηττήθηκε από τη Λιλ, αλλά κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα πέναλτι. Στο 15’ ο Γιαζίτσι και στο 67’ ο Αντρέ έβαλαν τις βάσεις για τη μεγάλη ανατροπή, δίνοντας προβάδισμα με 2-0 στη γαλλική ομάδα, όμως ο Κας ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα στο 87’ κι έστειλε το ματς στην παράταση. Τελικά, ο Μαρτίνεζ αναδείχθηκε για άλλη μια φορά ήρωας στη διαδικασία των πέναλτι και οι «βίλανς» επικράτησαν με 4-3, παίρνοντας την πρόκριση στα ημιτελικά. Στην Premier League έχουν το πλεονέκτημα για την 4η θέση έναντι της Τότεναμ, έχασαν όμως μεγάλη ευκαιρία να αυξήσουν τη διαφορά τους μετά το 2-2 με την Τσέλσι. Παρότι προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο, η ομάδα του Έμερι παραχώρησε ισοπαλία 2-2 και έφτασε τους 67 βαθμούς.

Stat attack: Σε έξι από τα τελευταία επτά ματς της επιβεβαιώθηκε το goal/goal & over 2,5.

Απουσίες: Εκτός οι τραυματίες Τζανιόλο, Καμαρά, Μινγκς, Μορένο, Ράμσεϊ και Μπουεντία, καθώς κι ο τιμωρημένος Μαρτίνεζ. Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Τίλεμανς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Όλσεν – Κας, Κόνσα, Τόρες, Ντιν – Μπέιλι, Ντόουγκλας Λουίζ, ΜακΓκιν, Ρότζερς – Ντουράν, Γουότκινς.

Ρεπορτάζ Ολυμπιακού

Μια από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές βραδιές της ιστορίας του έζησε ο Ολυμπιακός, ο οποίος απέκλεισε τη Φενέρμπαχτσε για να βρεθεί στα ημιτελικά του Conference League. Μετά το 3-2 στο «Καραϊσκάκης», οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν με 1-0 στην Τουρκία χάρη σε γκολ του Καχβετσί στο 11’. Το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι, όπου ο Τζολάκης με τρεις αποκρούσεις χρίστηκε πρωταγωνιστής και χάρισε την σπουδαία πρόκριση στην ομάδα του. Στο πρωτάθλημα οι Πειραιώτες έκαναν το καθήκον τους, νικώντας με 4-1 τη Λαμία, και τώρα έχουν τρία κρίσιμα ματς με ΠΑΟΚ (εκτός), ΑΕΚ (εντός) και Παναθηναϊκό (εκτός) για να διεκδικήσουν τον τίτλο.

Stat attack: Έχει δεχτεί ακριβώς ένα γκολ στα τελευταία έξι εκτός έδρας ματς.

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Μασούρας και Ντόι κι ο τραυματίας Μπιανκόν.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τζολάκης – Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα – Τσικίνιο, Έσε, Όρτα – Ποντένσε, Φορτούνης, Ελ Κααμπί.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Άστον Βίλα – Ολυμπιακός προγνωστικά

Ξεκάθαρο φαβορί η Άστον Βίλα του «μπαρουτοκαπνισμένου» σε τέτοιες διοργανώσεις Έμερι, η οποία όλοι γνωρίζουμε τα επίπεδα που πιάνει φέτος. Το θέμα είναι αν ο Ολυμπιακός μπορεί να τη ματσάρει με μια σπουδαία εμφάνιση. Η ασταθής άμυνα των γηπεδούχων και η αποτελεσματικότητα των «ερυθρολεύκων» μας οδηγούν στο goal/goal με απόδοση 1.84 στο Pamestoixima.gr.

Μονό
22:00
Άστον Βίλα - Ολυμπιακός
Goal/goal
1.84
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις