ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Λάθος που τετραπλασιάζει στην Ιταλία

ΔΙΠΛΗ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΑΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Λάθος που τετραπλασιάζει στην Ιταλία

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ PROMO CODE: KALLAS250

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ PROMO CODE: KALLAS250

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ*!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ*!

Λάθος που τετραπλασιάζει στην Ιταλία

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks, ή αλλιώς τα καλύτερα προγνωστικά ημέρας.

Best Picks Σαββάτου με σούπερ σημεία για όλα τα γούστα

μελετημένα προγνωστικά

Φινάλε με αποδοσάρες έως 3.60

προγνωστικά MLB

Τα φαβορί και το Γιάνκι

Προγνωστικά

Ώρα ταμείου, στο τέλος της σεζόν

Περνάνε από το Λονδίνο οι «πολίτες»

Περνάνε από το Λονδίνο οι «πολίτες»

Προγνωστικά

Ισοπαλία, γκολ και τίτλος

προγνωστικά στοιχήματος

«Σφαγή» για ευρωπαϊκές θέσεις στο 3.75

Ξεκίνημα εβδομάδας με ειδικά στοιχήματα

Αντίδραση και ποιότητα στο 3.00

Ευκαιρίες μέχρι 5.50 στη Eurovision

Eurovision recap: Silia για το… 12.00

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (11/5)

Σέλτικ - Ρέιντζερς προγνωστικά

Σέλτικ – Ρέιντζερς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Βήμα για την παραμονή

Γερμανικά σημεία με... αξία!

Γερμανικά σημεία με… αξία!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (11/5)

Bet builder στη B’ Γερμανίας του 2.20

Bet builder στη B’ Γερμανίας του 2.20

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Λάθος που τετραπλασιάζει στην Ιταλία

προγνωστικά στοιχήματος

Ο Bats συνεχίζει τα προγνωστικά του για αυτό το Σαββατοκύριακο με πέντε επιλογές σε αποδόσεις που φτάνουν έως το 4.20.

Προγνωστικά στοιχήματος: Μπολόνια – Ουντινέζε

Ιταλία, Γερμανία και Αγγλία θα μας απασχολήσουν για τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος. Μπολόνια και Ουντινέζε αναμετρώνται στο «Ρενάτο Νταλ’ Άρα» με εκ διαμέτρου αντίθετους στόχους. Η γηπεδούχος θέλει να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παρουσία της στην πεντάδα, η οποία θα της δώσει το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League. Είναι σε καλό φεγγάρι και εντός έδρας παρουσιάζει εντυπωσιακό πρόσωπο (δώδεκα νίκες στα τελευταία 15 ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης), την στιγμή που η Ουντινέζε παραπαίει και βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού. Παρά το έντονο κίνητρό τους οι φιλοξενούμενοι δύσκολα θα πάρουν αποτέλεσμα, έχοντας κερδίσει μόλις ένα από τα τελευταία εννέα ματς. Το combo 1 & over 1,5 στο 2.02 της Stoiximan μας καλύπτει.

Προγνωστικά στοιχήματος στο Γκλάντμπαχ – Ουνιόν Βερολίνου

Να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της Bundesliga θέλουν Γκλάντμπαχ και Ουνιόν Βερολίνου, με τη μεταξύ τους αναμέτρηση να είναι καθοριστική. Οι γηπεδούχοι έχουν 31 βαθμούς και οι φιλοξενούμενοι 29, ενώ η Μάιντζ που βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού έχει 27. Καταλαβαίνουμε λοιπόν πως αμφότερες θα χρειαστούν τη νίκη για να νιώθουν ασφαλείς, αλλά και για να βάλουν η μία την άλλη σε μεγαλύτερους μπελάδες. Πρόκειται για δύο τελείως διαφορετικές ομάδες, με τους γηπεδούχους να παίζουν ανοιχτά και επιθετικά σε κάθε ματς και τους φιλοξενούμενους να στηρίζονται στην άμυνά τους. Η έδρα κι ο ρυθμός της ομάδας του Ζεοάνε θα αναγκάσουν την Ουνιόν να πάρει περισσότερα ρίσκα, καθώς πλέον δεν της αρκεί το να πηγαίνει σε αντίπαλα γήπεδα και να παίζει αποκλειστικά για την ισοπαλία. Άλλωστε, γκολ είδαμε και στο μεταξύ τους 3-1 για τον πρώτο γύρο, οπότε το over 2,5 έχει αξία στο 1.94 της WinMasters.

Μάιντζ – Κολωνία

Εξίσου σημαντική για τη μάχη του υποβιβασμού στη Γερμανία είναι η αναμέτρηση της 16ης Μάιντζ κόντρα στη 17η Κολωνία. Οι γηπεδούχοι έχουν εξαιρετικό μομέντουμ και με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία πέντε ματς μοιάζουν ικανοί να κάνουν την ανατροπή και να παραμείνουν στην κατηγορία. Αντίθετα, οι «τράγοι» με 22 βαθμούς ψάχνουν ένα θαύμα, και δεν έχουν άλλη επιλογή από το να το κυνηγήσουν στα εναπομείναντα τέσσερα ματς. Πάντως η Κολωνία έχει αποδειχθεί ζόρικη αντίπαλος αρκετές φορές και με πέντε ισοπαλίες στα τελευταία έξι εκτός έδρας ματς (συμπεριλαμβανομένου του 1-1 στην έδρα της Στουτγκάρδης) δεν αποκλείεται να βάλει δύσκολα σε μια ομάδα που όλη την σεζόν (με εξαίρεση βέβαια τα τελευταία ματς) δυσκολεύεται να σκοράρει παρότι δημιουργεί ευκαιρίες. Υπερβολικά μεγάλη η διαφορά στις αποδόσεις και έτσι υπάρχει αξία στο διπλό με ασιατικό χάντικαπ +1, το οποίο η Bet365 αξιώνει στο 2.01. Έτσι, ακόμα κι αν κερδίσει η Μάιντζ με ένα γκολ διαφορά, παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

Νότιγχαμ Φόρεστ – Μάντσεστερ Σίτι

Η μάχη του τίτλου καλά κρατεί στην Αγγλία, αλλά πλέον φαίνεται πως αποτελεί υπόθεση για δύο. Η νέα γκέλα της Λίβερπουλ θέτει ως μοναδικές διεκδικήτριες την Άρσεναλ και τη Μάντσεστερ Σίτι, με τη δεύτερη να δοκιμάζεται στην έδρα της Νότιγχαμ Φόρεστ. Η ομάδα του Γκουαρδιόλα πέρασε εμφατικά από την έδρα της Μπράιτον (0-4) και διατηρεί το πλεονέκτημα έναντι των «κανονιέρηδων», αφού είναι στο χέρι της η πρώτη θέση. Σήμερα πάντως δεν πρόκειται να βρει τους ίδιους χώρους και η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο θα τα δώσει όλα για το θετικό αποτέλεσμα, δεδομένου ότι παλεύει για την παραμονή στην Premier League. Θα αμυνθεί μαζικά και θα δεχτεί τεράστια πίεση, κάτι που περιμένουμε να αποτυπωθεί και στην στατιστική. Πάνω από 18 τελικές κάνει η Σίτι κατά μέσο όρο εκτός έδρας, εμείς θα πάμε με τις 20+ τελικές των φιλοξενούμενων που, όπως σε κάθε σεζόν, στο τέλος φορτσάρουν. Στο 2.00 τιμάται η επιλογή μας από την Stoiximan.

Νάπολι – Ρόμα

Κλείνουμε με τη δεύτερη ιταλική επιλογή της ημέρας από το ματς Νάπολι – Ρόμα. Εδώ εντοπίζουμε μια περίεργη απόφαση των μπουκ να δώσουν τίτλο (σχετικά ισχυρού) φαβορί στους γηπεδούχους. Η Νάπολι είναι όγδοη και φυσικά θα παλέψει για την έβδομη θέση που οδηγεί στο Conference League, όμως η εικόνα της είναι αποκαρδιωτική ακόμα και μετά τη δεύτερη αλλαγή προπονητή φέτος. Από την άλλη η Ρόμα φαίνεται πως βρήκε τον «μεσσία» της στο πρόσωπο του Ντε Ρόσι, τον οποίο η διοίκηση έσπευσε να «δέσει» με νέο συμβόλαιο. Στόχος της να παραμείνει στην πεντάδα, κάτι που με βάση τη φόρμα της μοιάζει παραπάνω από πιθανό. Ναι, έχει και τον ημιτελικό του Europa League απέναντι στη Λεβερκούζεν μπροστά της, όμως αυτό δεν σημαίνει πως σήμερα θα παρουσιαστεί αδιάφορη. Στο 4.20, όπως το βρίσκουμε στην Bet365, δε γίνεται να μην αγοράσουμε το διπλό.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση!

Combo
16:00
Μπολόνια - Ουντινέζε
1 & over 1,5
2.02
BET: 30 units
Μονό
16:30
Γκλάντμπαχ - Ουνιόν Βερολίνου
Over 2,5
1.94
BET: 31 units
Μονό
18:30
Μάιντζ - Κολωνία
2 (+1 ΑH)
2.01
BET: 30 units
Ειδικό
18:30
Νότιγχαμ Φόρεστ - Μάντσεστερ Σίτι
Μάντσεστερ Σίτι 20+ προσπάθειες για γκολ
2.00
BET: 30 units
Μονό
19:00
Νάπολι - Ρόμα
2
4.20
BET: 14 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις