Ο Άρης «δίνει» το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ!

Ο Άρης «δίνει» το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ!

Διάλεξε πρωταθλητή ο Καρυπίδης

Ο Άρης αποφάσισε ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ! Έκοψε βαθμούς από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Ο Παναθηναϊκός έβγαλε τα μάτια του μόνος του.

Ο Άρης ήταν η ομάδα από τους πέντε μεγάλους που δεν είχε καμία πιθανότητα να πάρει το πρωτάθλημα, αλλά ήταν εκείνος που θα έκρινε τον πρωταθλητή. Εξ αρχής το δήλωσαν σε όλους τους τόνους, οτι ο ΠΑΟΚ δεν προκειται να πανηγυρίσει μέσα στο «Βικελίδης».

Και μετά το ποιος δεν θα το πάρει, αποφάσισε και ποιος εν τέλει θα το σηκώσει. Το πρωτάθλημα φέτος θα το πάρει η ΑΕΚ. Έπεσε και το τελευταίο «κάστρο». Ο Ολυμπιακός ήταν η μοναδική ομάδα του BIG4 που ο Άρης δεν είχε κόψει βαθμούς, άφησε και αυτός δύο στο «Βικελίδης».

Έχουμε και λέμε. Τρεις έχει κόψει από τον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ και συνολικά οκτώ στα τρία ματς που έχει δώσει φέτος με τον δικέφαλο του βορρά. Τρεις έχει στερήσει από τον Παναθηναϊκό στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Δύο άφησε και η ΑΕΚ στο Χαριλάου, στο 3-3 της regular season. Kαι δύο οι Πειραιώτες. Oι οποίοι είχαν περισσότερες ευκαιρίες από εκείνες που έκανε πριν τρεις μέρες η ΑΕΚ στο ίδιο γήπεδο, αλλά δεν κατάφεραν την ολική ανατροπή. Aυτή τη φορά το γκολ του Μορόν είχε ουσία και αξία!

Πηγή: Sportime

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις