Από αυτόν περιμένει να «καθαρίσει» την ΑΕΚ!

Από αυτόν περιμένει να «καθαρίσει» την ΑΕΚ!

Μεγάλη επιστροφή!

Το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να δείξει τον χαρακτήρα της, την ώρα που ο Ρουμάνος υπολογίζει πολλά στην επιστροφή του Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Το αποτέλεσμα στη Λαμία ήταν καταστροφικό για τον ΠΑΟΚ που κατάφερε να πάρει μια ισοπαλία σαν ήττα για την έκβαση του πρωταθλήματος της Super League.

Τρίτη σερί σεζόν που ο δικέφαλος καταρρέει πνευματικά και σωματικά στη διαδικασία των play off. Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση.

Πλέον οι ασπρόμαυροι το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να στρέψουν το βλέμμα τους στα επερχόμενα ντέρμπι με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, προκειμένου να εκμεταλλευτούν πλήρως την έδρα τους.

Σε αυτή του την προσπάθεια στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, ο Λουτσέσκου μπορεί πλέον να υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Αντρίγια Ζίβκοβιτς που εξέτισε τη ποινή της συμπλήρωσης καρτών στον τελευταίο χρονικά αγώνα στη Φθιώτιδα.

Ο Σέρβος winger καθάρισε από αυτή την υπόθεση και ο Ρουμάνος τεχνικός στηρίζει τις ελπίδες του σε εκείνον καθώς εκτός από την αγωνιστική προσφορά του, ο Zile επηρεάζει άμεσα και τα αποδυτήρια της ομάδας.

Δεν αποτελεί μυστικό το γεγονός της έλλειψης ψυχολογίας που εμφανίζει ο δικέφαλος του βορρά εντός γηπέδου. Σαν να έχει χάσει την πίστη του σε αυτό που είχε χτίσει μέχρι και το παιχνίδι της Νέας Φιλαδέλφειας κόντρα στην ΑΕΚ.

Αποκλεισμός από την Ευρώπη με δύο ήττες και μόλις ένας πόντος η συγκομιδή από τα τελευταία δύο παιχνίδια των play off.

Κάπου εκεί μπαίνει στη συζήτηση ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς που φέτος δείχνει σε πολλές στιγμές της σεζόν να έχει βγει μπροστά με τα 16 γκολ του και 11 ασίστ του έως τώρα στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο να μιλούν από μόνα τους.

Κόντρα στην Ένωση την Κυριακή (28/4, 19:30), ο 27χρονος μεσοεπιθετικός αναμένεται να καταγράψει την 46η εμφάνιση του σε όλες τις διοργανώσεις.

Το μόνο σίγουρο όμως είναι πως φαντάζει ικανός να δώσει άλλη ενέργεια στον ΠΑΟΚ καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που τον έχουμε δει να ξεσηκώνει τους συμπαίκτες του κατά τη διάρκεια των αγώνων, όταν τα πράγματα στραβώνουν.

Είναι να μην τον περιμένει πως και πως ο Λουτσέσκου;

Πηγή: Sportime

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις