Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Ο Αντώνης Ράπτης επανέρχεται με προγνωστικά Ευρωλίγκα, στην δεύτερη αγωνιστική των play offs, ποντάροντας σε ένα combo απόδοσης 2.15!

Προγνωστικά Ευρωλίγκα: Δεν βάζουν μυαλό οι μπουκ

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Εξαιρετικά κύλισε και η δεύτερη βραδιά των play offs, αφού ο Βέσελι μας πήγε στο ταμείο από το 21ο λεπτό της αναμέτρησης. Στα σημερινά προγνωστικά Ευρωλίγκα θα ασχοληθώ με την αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Μακάμπι, επιλέγοντας ένα combo.

Για το παιχνίδι της Τρίτης μπορούμε να πούμε δύο πράγματα, που ισχύουν ταυτόχρονα. Ο Παναθηναϊκός έχασε ένα δικό του παιχνίδι που έδειξε να ελέγχει για 30 λεπτά και η Μακάμπι κέρδισε ένα ματς που δεν παράτησε ποτέ! Οι Ισραηλινοί πήραν το πάνω χέρι στη σειρά και η ομάδα του Αταμάν είναι με την πλάτη στον τοίχο. Ο Τούρκος τεχνικός είναι εξαιρετικός στα mind games και θεωρώ πως θα φέρει το ρόστερ του στο σημείο που θέλει για να κάνει το 1-1. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει τις λύσεις για να τα καταφέρει και περιμένω να κερδίσει. Το ίδιο περιμένουν και οι μπουκ, αφού ο άσος είναι χαμηλότερα από το πρώτο ματς.

Φυσικά, παίζει ρόλο και ο τραυματισμός του Μπόλντγουιν, που θα χάσει το σημερινό παιχνίδι και αυτόματα περιορίζει τις λύσεις του Κάτας στην περιφέρεια. Αμέσως, ο Λορέντζο Μπράουν αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή. Παρόλο που δεν έκανε μια καλή σεζόν, φαίνεται να βρίσκει ρυθμό στο πιο κρίσιμο σημείο. Προσπαθώντας να μπει στα… παπούτσια του Μπόλντγουιν, θεωρώ πως θα βρεθεί στη γραμμή των βολών παραπάνω από μία φορά και δεδομένου ότι τα ποσοστά του είναι εξαιρετικά, μπορεί να πετύχει δύο πόντους από εκεί. Συνοψίζοντας λοιπόν, θα συνδυάσω το κίνητρο του άσου, με τις βολές του Λορέντζο σε μια απόδοση άνω του διπλασιασμού.

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Combo
21:15
Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ
1 & Μπράουν over 1,5 εύστοχες βολές
2.15
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις