Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Προγνωστικά και ανάλυση μπάσκετ από τα Playoffs και το Game 2 της σειράς Παναθηναϊκός-Μακάμπι έχει για σήμερα ο Παναγιώτης Γαλάνης.

Προγνωστικά μπάσκετ: Η φωνή της έδρας θα βοηθήσει

Καλημέρα σε όλους. Τα playoffs της Euroleague συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον και μεγάλες μάχες και εμείς επιστρέφουμε με προγνωστικά από το δεύτερο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ για τη σειρά του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Η ομάδα από το Ισραήλ κατάφερε να «σπάσει» την έδρα του «τριφυλλιού», επικρατώντας την Τρίτη (23/04) με 91-87 μετά από ένα συναρπαστικό ματς, στο οποίο είχε το πάνω χέρι ο Παναθηναϊκός για την περισσότερη ώρα. Πλέον, οι «πράσινοι» καλούνται να βγάλουν αντίδραση και να ισοφαρίσουν τη σειρά, προκειμένου να μην γίνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο τους για την ανατροπή και την είσοδό τους στο Final-4 του Βερολίνου.

Η άμυνα θα δώσει τη λύση!

Η Μακάμπι στο πρώτο ματς κατάφερε να επιβληθεί στο ρυθμό της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα το σκορ να είναι υψηλό από το πρώτο ημίχρονο, το οποίο ολοκληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό να προηγείται με οκτώ πόντους διαφορά (50-42). Το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαφορετικό, με τους «πράσινους» να δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στην άμυνα, ωστόσο μια αδράνεια μερικών λεπτών και κάποια λάθη στην άλλη μεριά του γηπέδου, έδωσαν το «ροζ φύλλο» αγώνα στους Ισραηλίτες.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν σίγουρα θα παρουσιαστεί διαφορετική στον αμυντικό τομέα στο δεύτερο ματς και δεν θα αφήσει την αντίπαλό της να παίξει με τον τρόπο που θέλει στο ΟΑΚΑ για δεύτερη φορά. Ο τραυματισμός του Γουέιντ Μπάλντγουιν, ο οποίος ακόμη θεωρείται αμφίβολος, προσθέτει έξτρα βάρος στους παίκτες των φιλοξενούμενων, οι οποίοι δεν έχουν συνηθίσει στο παρκέ χωρίς τον φετινό τους ηγέτη σε σκοράρισμα και δημιουργία.

Στα playoffs οι ομάδες παίρνουν σημαντικές νίκες από την άμυνα. Ο Παναθηναϊκός έχει το υλικό και τα κορμιά, να οδηγήσει τη Μακάμπι σε αρκετά λάθη και να διεκδικήσει το παιχνίδι. Για τους λόγους αυτούς, θα επιλέξω την επιλογή να είναι η Μακάμπι η ομάδα με τα περισσότερα λάθη στην τιμή του 2.10.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Μονό
21:15
Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Ομάδα με τα περισσότερα λάθη: Μακάμπι Τελ Αβίβ
2.10
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις