Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

προγνωστικά

Προγνωστικά Πέμπτης από τον Magician, με δύο ειδικά στοιχήματα και δυάδα τριπλασιασμού από Ολλανδία και Αγγλία.

Προγνωστικά: Γηπεδούχοι σε πίεση

Καλημέρα σας. Δύο παιχνίδια κράτησα στο σημερινό μενού, τα οποία παρουσιάζουν όμως έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας.

Ξεκινάμε στην Ολλανδία. Η Γκόου Αχέντ Ιγκλς δεν άντεξε στην πίεση της Ουτρέχτης και ηττήθηκε με 2-1 στη μάχη για την είσοδο στις θέσεις 5-8 των play off. Υπολείπονται τέσσερα ματς και είναι στην όγδοη θέση με 42 βαθμούς, στο +2 από την Σπάρτα Ρότερνταμ, με δυσκολότερο πρόγραμμα από την τελευταία. Δυνατή στην έδρα της, εκεί όπου έχει συγκεντρώσει και τους περισσότερους βαθμούς, έχει χάσει μόνο από τους μεγάλους της κατηγορίας, ενώ σπάνια δεν βρίσκει δίχτυα.

Η Φέγενορντ από την άλλη, είναι ήρεμη και ωραία. Θα τερματίσει στη δεύτερη θέση, καθώς είναι εννέα πίσω από την κορυφή και δώδεκα μπροστά από την Τβέντε. Εξαιρετική ομάδα που οι λεπτομέρειες και η υπερηχητική Αϊντχόφεν της στέρησαν το πρωτάθλημα. Συνεχίζει και αγωνίζεται σύμφωνα με τις δυνατότητές της, παρά το διαδικαστικό χαρακτήρα που πρωταθλήματος. Εύκολα βρίσκει δίχτυα και δημιουργεί πολλές ευκαιρίες για γκολ.

Σημείο: Ανώτερη η Φέγενορντ, αλλά θα συμπεριλάβω και το κίνητρο των γηπεδούχων. Κρατάω το goal/goal με απόδοση 1.65 στη Stoiximan. Δεύτερη επιλογή το over 3,5 κόρνερ της Γκόου Αχέντ Ιγκλς στο 1.95, καθώς θα ξεμυτίσουν λίγο περισσότερο οι γηπεδούχοι στην έδρα τους.

Μονόδρομος η νίκη

Το δεύτερο ματς έρχεται από την Αγγλία. Η Μπράιτον σε εξ αναβολής παιχνίδι αντιμετωπίζει την Μάντσεστερ Σίτι. Η γηπεδούχος ομάδα είναι στην μέση του βαθμολογικού πίνακα με 44 βαθμούς. Αρκετά καλή στα εντός έδρας παιχνίδια με δύο ήττες και επτά νίκες σε 15 ματς. Για τρίτη φορά στη σεζόν, συμπλήρωσε τέσσερις αγώνες χωρίς νίκη, αγωνιζόμενη όμως, τόσο απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους, όσο και με αδύναμους. Τη δεδομένη στιγμή πάντως βρίσκεται στην πιο χαμηλή θέση της σεζόν, στη δέκατη, δείχνοντας αγωνιστική πτώση.

Η Μάντσεστερ Σίτι μετά τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League, έχει βασικό στόχο το πρωτάθλημα. Δέχτηκε με χαρά τις ήττες των Άρσεναλ και Λίβερπουλ, της προηγούμενης αγωνιστικής, με αποτέλεσμα τώρα να είναι τέσσερις βαθμούς μακριά από την κορυφή, με δύο ματς λιγότερα. Πολύ πιθανόν άλλο δώρο από τους διεκδικητές της να μην υπάρξει στο μέλλον. Οπότε την περιμένω δυνατή στις προσωπικές μονομαχίες και επιθετική από το πρώτο λεπτό.

Σημείο: Πρώτη επιλογή το διπλό & over 2,5 με απόδοση 1.90. Δεύτερη το 0-2 σκορ υπέρ της Μάντσεστερ Σίτι, οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, στο 2.18. Αμφότερες επιλογές στη Stoiximan.

Καλή επιτυχία.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Δυάδα απόδοσης 3.13
22:00
Γκόου Αχέντ Ιγκλς - Φέγενορντ
Goal/goal
1.65
22:00
Μπράιτον - Μάντσεστερ Σίτι
2 & over 2,5
1.90
BET: 30 units
Κόρνερ
22:00
Γκόου Αχέντ Ιγκλς - Φέγενορντ
Γκόου Αχέντ Ιγκλς over 3,5 κόρνερ
1.95
BET: 20 units
Σκορ
22:00
Μπράιτον - Μάντσεστερ Σίτι
Anytime score: 0-2
2.18
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις