Στη Novibet βλέπεις χωρίς προϋποθέσεις* Ευρωλίγκα!

Στη Novibet βλέπεις χωρίς προϋποθέσεις* Ευρωλίγκα!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ στο Game 2 των Playoffs με στόχο τη νίκη και το 1-1 για να διατηρηθούν οι ελπίδες πρόκρισης στο Final-4.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν μπήκε με το αριστερό στη σειρά με τη Μακάμπι και γνώρισε την ήττα στο Game 1 (87-91), πετώντας στα σκουπίδια τις διψήφιες διαφορές που είχε χτίσει ως και την τρίτη περίοδο και μαζί το πλεονέκτημα έδρας που με τόσο κόπο κέρδισε χάρη στην εξαιρετική του πορεία στην κανονική περίοδο.

Πλέον οι «πράσινοι» έχουν μονόδρομο καθώς καλούνται να ανακτήσουν την ψυχολογία τους και να έχουν καθαρό μυαλό και να απαντήσουν στο δεύτερο ματς της σειράς για να ισοφαρίσουν και να ψάξουν στη συνέχεια στο Βελιγράδι απαραίτητα μία τουλάχιστον νίκη για να έχουν ξανά τον πρώτο λόγο για την πρόκριση.

Για τον Παναθηναϊκό τίποτα δεν πήγε καλά στο πρώτο παιχνίδι και ειδικά στην τελευταία περίοδο, όταν πήγε στράφι το προβάδισμα που είχε σταθερά για 30’ η ομάδα του Αταμάν, με τις 15 παραπάνω κατοχές της Μακάμπι να παίζουν καθοριστικό ρόλο και να φέρνουν το 0-1 που βάζει δύσκολα, τουλάχιστον σε πνευματικό επίπεδο για τους «πράσινους» που ποντάρουν αυτή τη φορά να πάρουν πολλά περισσότερα μεταξύ άλλων από τον Κέντρικ Ναν.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 1(-7.5):1.80 2(+7.5):1.94

Από την πλευρά της η ομάδα του Όντεντ Κάτας έχοντας σπάσει ήδη την έδρα θέλει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί υπέρ της και να κάνει το 0-2 για να φτάσει πολύ κοντά στο Final-4.

Οι φιλοξενούμενοι επέβαλαν το ρυθμό που τους βολεύει και ανάγκασαν την «πράσινη» άμυνα στο υψηλότερο παθητικό της σεζόν με 91 πόντους, επιβεβαιώνοντας σε άλλο ένα παιχνίδι την εξαιρετική τους κατάσταση.

Το ζητούμενο για τους Ισραηλινούς είναι να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί που έχουν απέναντι στο «τριφύλλι» με 3/3 νίκες καθώς είχε προηγηθεί το 2/2 στην κανονική περίοδο, την ώρα που ο Κάτας αγωνιά για την κατάσταση του Μπάλντγουιν που αποχώρησε με ενοχλήσεις από το Game 1.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις