Η φάση που «τρέλανε» όλο το ΟΑΚΑ

Η φάση που «τρέλανε» όλο το ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός είχε πολλά παράπονα για τη διαιτησία απέναντι στη Μακάμπι και ειδικά ο Αταμάν ξέσπασε μετά το ματς στις δηλώσεις του για τα σφυρίγματα των διαιτητών.

Δεν τα κατάφερε να μπει με το δεξί ο Παναθηναϊκός στη φάση των Playoffs, καθώς γνώρισε την ήττα από τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ με 91-87 και πλέον καλείται να βγάλει αντίδραση, προκειμένου να ανακτήσει τις πιθανότητες για πρόκριση στο Final-4 με το μέρος του.

Οι «πράσινοι» όμως έχουν παράπονα από τη διαιτησία της αναμέτρησης, με τον κόουτς της ομάδας, Εργκίν Αταμάν, στις δηλώσεις του, να αναφέρεται για φάουλ που δόθηκαν στον Μπόλντγουιν, τα οποία δεν έπρεπε να καταλογισθούν.

Μάλιστα, ο Τούρκος τεχνικός κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου αναφέρθηκε στις αποφάσεις των διαιτητών για τις δυο φάσεις με τις τρεις βολές στον Αμερικανό γκαρντ της Μακάμπι, τονίζοντας πως το παιχνίδι χάθηκε στο τέλος στις λεπτομέρειες και αυτά τα σφυρίγματα μπορεί να είχαν αλλάξει τη ροή του ματς και κατ’ επέκταση της σειράς.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις