Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος επιστρέφει με σούπερ προγνωστικά και δύο ευκαιρίες έως 1.95 σε Ελλάδα και Αγγλία.

Προγνωστικά: Θέλουν να «καθαρίσουν» οι «ερυθρόλευκες»

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Πέμπτης και πάμε αμέσως να δούμε τα προγνωστικά μας σε μία ημέρα με λίγα αλλά καλά παιχνίδια.

Η στήλης μας γράφει πολλές φορές για μπάσκετ γυναικών και μάλλον είναι η μοναδική που ασχολείται στον ελληνικό χώρο αφού υπάρχουν ευκαιρίες. Σήμερα έχουμε τον τέταρτο τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος εκεί όπου ο Ολυμπιακός πηγαίνει στη Λεωφόρο για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό σε μία σειρά που οι «ερυθρόλευκες» προηγούνται με 2-1. Οι «πράσινες» καλούνται να επικρατήσουν ώστε να μείνουν ζωντανές στο κυνήγι του τίτλου και να πάνε στο ΣΕΦ για την άλωση, ωστόσο είναι ένα κλικ κάτω από την αντίπαλη ομάδα. Ο Ολυμπιακός φέτος επένδυσε σοβαρά στο τμήμα αυτό και έχει δημιουργήσει μία εξαιρετική ομάδα με καλό κορμό και που αντέχει παντού. Η άμυνα είναι το κυρίαρχο στοιχείο, παίζουν αρκετό ξύλο και γενικότερα βγάζουν υγεία.

Το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει αρκετά διπλά τελευταία στην αντίπαλη έδρα ενώ πανηγύρισε εκεί πέρυσι το πρωτάθλημα και φέτος έχει παρουσιαστεί αρκετά ανταγωνιστικός. Κρατάμε το διπλό με +4,5 χάντικαπ σε αξιόλογη απόδοση.

Μπράιτον – Μάντσεστερ Σίτι

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Μπράιτον με την Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» έχουν χρυσή ευκαιρία να κερδίσουν και ανέβουν στην πρώτη θέση ώστε να κατεβάσουν από εκεί την Άρσεναλ. Η αλήθεια είναι πως μετά την απώλεια του ευρωπαϊκού τροπαίου η ομάδα του Γκουαρντιόλα θα τα δώσει όλα για ένα ακόμα νταμπλ και θα προσπαθήσει να πάρει ένα πρωτάθλημα που πριν λίγο καιρό έμοιαζε χαμένο. Οι γηπεδούχοι έχουν σοβαρό πρόβλημα τελευταία, είναι ντεφορμέ και δύσκολα θα προλάβουν το τρένο της Ευρώπης.

Η Σίτι λογικά θα κάνει τη δουλειά και θα προσπαθήσουν να πάρουν το ματς με εμφατικό τρόπο. Κρατάμε το διπλό συνδυαστικά με οver 2,5 αφού και η ίδια μπορεί να το βγάλει μόνη της.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση!

Μονό
15:00
Παναθηναϊκός (Γ) - Ολυμπιακός (Γ)
2 (+4,5)
1.80
BET: 25 units
Combo
22:00
Μπράιτον - Μάντσεστερ Σίτι
2 & over 2,5
1.95
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις