Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Ο Αντώνης Ράπτης επανέρχεται με προγνωστικά Ευρωλίγκα, στην δεύτερη βραδιά των play offs, ποντάροντας σε ένα ειδικό που έχει βάση.

Προγνωστικά Ευρωλίγκα: Δεν βάζουν μυαλό οι μπουκ

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Με το δεξί ξεκινήσαμε στα play offs, αφού τα ριμπάουντ πλήρωσαν άνετα στον ισπανικό εμφύλιο, όπως και το combo τετραπλασιασμού  Στα σημερινά προγνωστικά Ευρωλίγκα θα ασχοληθώ με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τον Ολυμπιακό, ποντάροντας σε ένα ειδικό.

Σε ένα από τα πιο αμφίρροπα ζευγάρια των play offs, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τον Ολυμπιακό και θέλει να μπει με το δεξί στη σειρά. Μόνο φαβορί δεν είναι στα μάτια μου, αφού είναι μια ομάδα με χτυπητές αδυναμίες, που οι Πειραιώτες μπορούν να εκμεταλλευτούν. Αν δεν υπήρχαν τα προβλήματα των Παπανικολάου και Γουόκαπ θα κοίταζα ζεστά το διπλό, όμως τώρα θα προτιμήσω ένα ειδικό που βρίσκω εξαιρετικά πιθανό να επιβεβαιωθεί.

Από τα ειδικά παικτών έχω κυκλώσει τον Γιαν Βέσελι. Ο Τσέχος θα έχει πολλή δουλειά στο ζωγραφιστό, αφού είναι δεδομένο πως ο Μπαρτζώκας θα χτυπήσει τους Ισπανούς στη ρακέτα. Εκεί, ο Ολυμπιακός έχει πολλές λύσεις, όπως ο Φαλ, ο Ράιτ και ο Μιλουτίνοφ. Όλοι μπορούν να ποστάρουν τους ψηλούς της Μπάρτσα προκαλώντας φθορά. Το όριο των φάουλ του Βέσελι έχει τοποθετηθεί στα 2,5 και η αλήθεια είναι πως έχει επιβεβαιωθεί και στα τέσσερα ματς που έχει δώσει απέναντι στον Ολυμπιακό με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Αποκορύφωμα ήταν η αποβολή με πέντε φάουλ στο τελευταίο ματς των δύο ομάδων. Over λοιπόν, στο 1.85!

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Ειδικό
22:00
Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός
Βέσελι over 2,5 φάουλ
1.85
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις