Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

μελετημένα προγνωστικά

Ο Fidel πιάνεται με την αναμέτρηση Αντβέρπ - Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ και καταλήγει σε ένα βατό διπλασιασμό.

Μελετημένα προγνωστικά

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Επιστροφή στη δράση μετά από επτά ημέρες με ένα πρωτάθλημα… έκπληξη, αφού αποφάσισα να ασχοληθώ με τα play off στο Βέλγιο, εκεί όπου πραγματοποιείται τεράστια μάχη για την κούπα του πρωταθλητή. Προχωράμε με μελετημένα προγνωστικά.

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

Η Αντβέρπ υποδέχεται την Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ, ούσα σε δεινή βαθμολογική θέση. Παρότι προέρχεται από νίκη με 1-0 απέναντι στη Σερκλ Μπριζ, βρίσκεται μακριά από την κορυφή, ελέω του αρνητικού ξεκινήματός της στη μίνι διαδικασία των play off. Μοιραία έμεινε πίσω στη μάχη του τίτλου…

Και η Ουνιόν βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση, μετρώντας τέσσερις ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές στη μίνι διαδικασία. Παρουσιάζοντας τέτοια εικόνα δεν μπορεί να ελπίζει σε τίτλο, παρότι βαθμολογικά είναι ακόμη «ζωντανή». Ουσιαστικά, έχασε πολύτιμο έδαφος με τις 4/4 ήττες, όμως εφόσον ανακάμψει, έχει την ποιότητα και γενικότερα τα περιθώρια να διεκδικήσει ότι της αναλογεί.

Πρόκειται για δύο ποιοτικές ομάδες. Και το Βέλγιο αποτελεί ένα πρωτάθλημα με ανοιχτές άμυνες και ικανές επιθέσεις. Επιλογή το goal/goal με over 0,5 ημίχρονο για το διπλασιασμό.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση!

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα μελετημένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Combo
21:30
Αντβέρπ - Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ
Goal/goal & over 0,5 ημίχρονο
2.00
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις