Κινδυνεύει με αποβολή κορυφαίος παίκτης του Survivor!

Κινδυνεύει με αποβολή κορυφαίος παίκτης του Survivor!

Δύσκολα θα μείνει στο παιχνίδι, κορυφαίος παίκτης του Survivor, μετά απ’ αυτό που έκανε. Η παραγωγή του ΣΚΑΪ θέλει να είναι αμείλικτη σε τέτοιες συμπεριφορές αυτή την περίοδο…

Στο σημερινό επεισόδιο (23/04) αναμένεται να δούμε έναν έντονο καυγά που είχαν η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Γιάννης Περπατάρης, αφού οι δυο τους είχαν έρθει κοντά το τελευταίο διάστημα, σε σημείο που να έχουν χαρακτηριστεί και ως ζευγάρι, κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε.

Συγκεκριμένα, η Σταυρούλα λίγο μετά από την οριστική της απόφαση να παραμείνει στο Survivor, δημιουργήθηκε ένα… σίριαλ με εκείνη. Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, η Σταυρούλα έσπρωξε τον Γιάννη Περπατάρη, την ώρα που εκείνος έδινε οδηγίες σε συμπαίκτη του, κίνηση η οποία δεν άρεσε καθόλου στον Γιάννη, ο οποίος απείλησε πως θα χαστουκίσει τη Σταυρούλα.

Η βία κατά των γυναικών την περίοδο αυτή έχει αυξηθεί και ο ΣΚΑΪ, όπως και η παραγωγή του ριάλιτι, δεν θέλει να περάσει λανθασμένα μηνύματα στο κοινό. Έτσι, τέθηκε το θέμα αποβλής του Γιάννη Περπατάρη από το παιχνίδι, κάτι που περίμενε ο κόσμος να γίνει αγωνιστικά την Πέμπτη (25/04), μιάς και είναι ήδη υποψήφιος προς αποχώρηση.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις