Πρεμιέρα στα play offs με ίδια λάθη!

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Ο Αντώνης Ράπτης επανέρχεται με προγνωστικά Ευρωλίγκα, στην πρεμιέρα των play offs, ποντάροντας στην ίδια λογική με την τελευταία στήλη.

Προγνωστικά Ευρωλίγκα: Δεν βάζουν μυαλό οι μπουκ

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Η Euroleague έφτασε στην φάση των play offs, αφού απόψε έχουμε την πρεμιέρα των νοκ άουτ της οκτάδας και στη μάχη ρίχνονται τα δύο πρώτα ζευγάρια.  Στα σημερινά προγνωστικά Ευρωλίγκα θα ασχοληθώ με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μπασκόνια, ποντάροντας σε ένα ειδικό και ένα combo.

Πάνε λίγες εβδομάδες από τότε που συναντήθηκαν η Ρεάλ με τη Μπασκόνια και όσοι με ακολουθείτε σε όλα τα μέσα θα πληρωθήκατε από το διπλό των Βάσκων μέσα στη Μαδρίτη. Μάλιστα, αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη τους στο συγκεκριμένο γήπεδο, όμως απόψε τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η Ρεάλ μπαίνει σε λειτουργία «Final 4» και δεν πρόκειται να χαριστεί σε κανέναν. Είναι το μεγάλο φαβορί και θεωρώ ότι θα το αποδείξει από το πρώτο ματς της σειράς. Βέβαια, μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για μια σειρά, που οι διαφορές δεν παίζουν ρόλο, οπότε δεν περιμένω συντριβή της Μπασκόνια. Αυτές οι σκέψεις θα μπουν σε ένα combo, αλλά το βασικό μας σημείο αφορά ένα ειδικό.

Την περασμένη εβδομάδα πληρωθήκαμε άνετα με τα ριμπάουντ της αναμέτρησης ανάμεσα στη Μπασκόνια και τη Βίρτους. Απόψε η λογική είναι η ίδια, αφού και η Ρεάλ είναι μια ομάδα που τρέχει και δεν εξαντλεί τον χρόνο των επιθέσεών της. Το όριο έχει τοποθετηθεί στο 68,5 και οι αριθμοί των δύο ομάδων λένε πως είναι χαμηλό. Η Ρεάλ μαζεύει σχεδόν 37 ανά παιχνίδι και η Μπασκόνια 35. Αμφότερες επιτρέπουν στον αντίπαλο περίπου 35 ριμπάουντ. Άρα βλέπουμε πως οι αριθμοί τους κυμαίνονται λίγο πάνω από τα 70! Στα τρία φετινά τους παιχνίδια είδαμε 77, 72 και 89 (!) ριμπάουντ. Χωρίς δεύτερη σκέψη λοιπόν θα πάω στο over κι απόψε, ελπίζοντας πως θα αποδειχτεί άλλο ένα δώρο των μπουκ σε όλους μας!

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Ειδικό
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Μπασκόνια
Οver 68,5 ριμπάουντ
1.85
BET: 30 units
Combo
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Μπασκόνια
Οver 68,5 ριμπάουντ & 1 (-3,5) & 2 (+19,5) & Over 158,5
3.85
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις