«Τρελή» πρόγνωση από τον Σάκη Αρναούτογλου!

«Τρελή» πρόγνωση από τον Σάκη Αρναούτογλου!

Η αφρικανική σκόνη και οι λασποβροχές είναι το λιγότερο που περιμένουμε στη χώρα μας τις επόμενες ώρες και μέρες. Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί πως έρχονται και…

Όπως αναφέρει ο έμπειρος προγνώστης καιρού, θα υπάρχει ολισθηρότητα στους δρόμους λόγω των λασποβροχών, με τους οδηγούς και τους πεζούς να χρειάζεται να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή, ενώ ο καιρός αναμένεται να εκτοξευτεί μέχρι και τους 35 βαθμούς.

Στις ακτές της νότιας Πελοποννήσου, στις νότιες Κυκλάδες, αλλά και στο Κρητικό Πέλαγος θα είναι ενισχυμένοι οι άνεμοι, που αναμένεται να φτάσουν μέχρι και τα 7 μποφόρ ανατολικές και νοτιοανατολικές διευθύνσεις.

Αύριο, Τρίτη 23 Απριλίου, θα σημειωθούν λασποβροχές στα κεντρικά κα βόρεια, ενώ θα έχει και κρύο, με τους βαθμούς να φτάνουν μέχρι 19, ενώ μέχρι 25 βαθμούς θα φτάσει στην ανατολική Αττική, με την Κρήτη να έχει υψηλή θερμοκρασία παράλληλα, αγγίζοντας και τους 30 βαθμούς Κελσίου.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις