Μακροχρόνια προγνωστικά με σούπερ αξία έως 6.00

μακροχρόνια προγνωστικά

Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος επιστρέφει με σούπερ στήλη και μακροχρόνια προγνωστικά από το τελευταίο στάδιο της σεζόν.

Μακροχρόνια προγνωστικά: Γερμανική στήριξη

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη με μακροχρόνια απόψε και προγνωστικά με νικητές σε… έξι διοργανώσεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Μεγάλο άρθρο, αρκετές στοιχηματικές ευκαιρίες και αποδόσεις που κολάζουν. Πάμε να δούμε αμέσως τις επιλογές.

Ξεκινάμε με τα απλά. Στο Champions League έχουμε μία τετράδα ομάδων αρκετά ιδιαίτερη. Η αλήθεια είναι πως δεν πιστεύω στη Ρεάλ Μαδρίτης φέτος. Η ισπανική ομάδα μπορεί να είναι η απόλυτη κυρίαρχος της διοργάνωσης, ωστόσο η δυναμική της έχει αλλάξει και ενδέχεται να σταματήσει. Αντιθέτως αυτές που έπεισαν περισσότερο στα νοκ-άουτ ήταν οι γερμανικές. Η Μπάγερν έδειξε πως είναι σοβαρή στη διοργάνωση ενώ η Ντόρτμουντ έχει εντυπωσιάσει με τις πειστικές της εμφανίσεις. Δεν είναι απίθανο να δούμε γερμανικό τελικό μετά από έντεκα χρόνια, ούτε νικητή μετά το 2013 (το 2020 δε μετράει σαν κανονικό τουρνουά). Νομοτελειακά θα γίνει και τους χρωστάει η τύχη. Το να το κατακτήσουν φέτος οι Γερμανοί και μία εκ των δύο πληρώνει 3.50. Τίμιο αφού ούτε η Παρί μπορεί… να εμπνεύσει.

Με τα αουτσάιντερ

Συνέχεια με Europa League. Η Λεβερκούζεν ξεχωρίζει από χιλιόμετρα ωστόσο μπορεί να πήρε το πρωτάθλημα δικαιότατα αλλά το ευρωπαϊκό είναι διαφορετική ιστορία. Δυσκολεύτηκε αρκετά στο Λονδίνο με τη Χαμ και τώρα με τη Ρόμα αναμένεται να φτύσει αίμα και να δυσκολευτεί. Στο άλλο ζευγάρι υπάρχει η αξία. Η Αταλάντα και η Μαρσέιγ είναι δύο ομάδες που μπορεί να έχουν τον τίτλο του αουτσάιντερ σε οποιαδήποτε φάση, αλλά έχουν αποδείξει πως μπορούν να πάνε σε ένα τελικό και να ζορίσουν τον αντίπαλο σε μεγάλο βαθμό. Θα κρατήσω τους Μασσαλούς αλλά και τους «μπεργκαμάσκι» για διαφορετικούς λόγους, αφού και εδώ τα αουτσάιντερ έχουν αξία.

Μακροχρόνια Conference League: Ελληνική… αξία

Προχωράμε με τα… δικά μας. Στο Europa Conference League έχουν γίνει επικά πράγματα με τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει και τη ρέντα. Οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν μεθοδικά πως φτάνουν στα ημιτελικά και πως πιστεύουν στην υπέρβαση και στον τελικό της Αθήνας ώστε να γράψουν ιστορία. Απέναντι τους φυσικά βρίσκεται μία εξαιρετική ομάδα με έναν προπονητή που ξέρει απέξω πως να παίρνει ευρωπαϊκό τρόπαιο αλλά η βασική φετινή διαφορά είναι πως η Βίλα δεν είναι ισπανική ομάδα. Υπέφερε στη Λιλ και χρειάστηκαν τα πέναλτι για να προκριθεί. Το άλλο ζευγάρι έχει απρόβλεπτες ομάδες και νομίζω πως είτε η Φιορεντίνα είτε η Μπριζ θα ηττηθούν σε ενδεχόμενο τελικό, παρόλα αυτά η βελγική ομάδα έδειξε εξαιρετικά στοιχεία στα ματς με τον ΠΑΟΚ οπότε μπορεί να πάει στον τελικό κόντρα στην τελείως αψυχολόγητη Φιορεντίνα. Το να κατακτήσει το τρόπαιο ο Ολυμπιακός ή Κλαμπ Μπριζ κρύβει αξία.

Μακροχρόνια Euro 2024: Νέα αύρα στον ορίζοντα

Πάμε και στα διεθνή, με αρχή το Euro στη Γερμανία και τις 24 ομάδες, όλες τους με τη δική τους δυναμική για το τρόπαιο. Είναι νωρίς ακόμα, μόλις Απρίλης, αλλά δύο ομάδες ξεχωρίζουν. Οι Πορτογάλοι του Κριστιάνο που θα τα δώσουν όλα για να επαναλάβουν την επιτυχία του 2016 και οι ύπουλοι Βέλγοι του Ντε Μπρόινε. Η πρώτη έχει χαράξει νέα αρχή με καινούργιο προπονητή και εξαιρετική φουρνιά ενώ η δεύτερη έχει τον φιλόδοξο Τεντέσκο να δουλεύει με εξαιρετικά πιτσιρίκια και μερικούς ψημένους βετεράνους. Να μηn τα πολυλογώ, την έκπληξη τη βλέπω εδώ και το 6.00 της κατάκτησης του Euro από Πορτογαλία ή Βέλγιο είναι σχεδόν υπερβολή.

Copa America: Παίζει εντός έδρας

Στο Copa America, έχουμε μία παρόμοια συνθήκη αλλά με ένα γκραν φαβορί μέσα. Το Μεξικό φέτος στα γήπεδα των ΗΠΑ ουσιαστικά θα παίζει… εντός έδρας και έχει έναν όμιλο όπου με λίγη προσπάθεια μπορεί να κατακτήσει την πρώτη θέση ενώ η Ουρουγουάη με τον Μπιέλσα στον πάγκο έχει κάνει τρομερά πράγματα στα προκριματικά και ετοιμάζεται για αρκετά υψηλή πτήση στη διοργάνωση. Και οι δύο δεν θα βρεθούν νωρίς και μάλιστα μπορούν να περάσουν στα ημιτελικά με λίγη τύχη αμφότερες. Το 4.50 που μας δίνει αυτός ο συνδυασμός είναι ελκυστικός και τον επιλέγουμε.

Μακροχρόνια προγνωστικά Euroleague: Μπορεί ο Ολυμπιακός

Κλείνουμε με Euroleague. Η φετινή διοργάνωση είναι αμφίρροπη αλλά έχει φαβορί τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η άλλη μεγάλη ομάδα της Ισπανίας, η Μπαρτσελόνα θα κοντράρει τον Ολυμπιακό, σε μία ενδιαφέρουσα σειρά που ο νικητής της θα κοντράρει τους Μαδριλένους στα ημιτελικά. Δύσκολο για την ομάδα του Μπαρτζώκα, όχι ακατόρθωτο να βρεθεί στο Βερολίνο και έχει τα κλειδιά να το πετύχει. Φαίνεται πως ο Ολυμπιακός έχει βρει σε μεγάλο βαθμό τα πατήματα του. Οι αποδόσεις ξεκάθαρα τον αδικούν γιατί ουσιαστικά μιλάμε για παιχνίδια που εάν κλειδώσει ο πολύ έμπειρος Έλληνας τεχνικός τον άπειρο Γκριμάου μπορεί ακόμα και με 3-1 να βρεθεί στο Final Four. Το να προκριθούν οι Πειραιώτες υπερδιπλασιάζει και αξίζει.

Super Προσφορά* με δώρα Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση!

Μακροχρόνιο Champions League
Νικητής διοργάνωσης
Μπάγερν Μονάχου ή Ντόρτμουντ
3.50
BET: 25 units
Μακροχρόνιο Europa League
Νικητής διοργάνωσης
Αταλάντα ή Μαρσέιγ
3.00
BET: 25 units
Μακροχρόνια Conference League
Νικητής διοργάνωσης
Ολυμπιακός ή Κλαμπ Μπριζ
3.40
BET: 25 units
Μακροχρόνιο Euro 2024
Νικητής διοργάνωσης
Πορτογαλία ή Βέλγιο
6.00
BET: 40 units
Μακροχρόνιο Copa America
Νικητής διοργάνωσης
Ουρουγουάη ή Μεξικό
4.25
BET: 25 units
Μακροχρόνιο Euroleague
Νικητής σειράς Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός
Ολυμπιακός
2.20
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις