Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα στο δεύτερο ματς του «τριφυλλιού» με τους Ισραηλινούς στα play offs της Euroleague.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Πάμε να δούμε για το Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ προγνωστικά, στην αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • Γήπεδο: ΟΑΚΑ
  • Διαιτητές: Μπελόσεβιτς, Περούγκα, Γιόβσιτς
  • Προϊστορία: Οι Ισραηλινού προηγούνται με 19-15 στις αναμετρήσεις με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, από το 2000 και μετά.

Ρεπορτάζ Παναθηναϊκού

Όλα πήγαιναν καλά μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο, στο πρώτο παιχνίδι των play offs, για την ομάδα του Αταμάν. Στο επιθετικό τομέα, ο Παναθηναϊκός λειτούργησε εξαιρετικά και με τη συμβολή του Χουάντσο στην άμυνα, στο δεύτερο δεκάλεπτο, κατάφερε να χτίσει μια ικανοποιητική διαφορά. Μοναδική παραφωνία τα απερίσκεπτα και γρήγορα φάουλ του Ναν, που τον έβγαλαν εκτός παιχνιδιού. Οι επιλογές των γηπεδούχων στην τελευταία περίοδο δεν ήταν οι καλύτερες και μοιραία ήρθε η ήττα. Πλέον, ο Παναθηναϊκός παίζει με την πλάτη στον τοίχο, χρειάζεται μόνο νίκη στο δεύτερο ματς και φυσικά να σπάσει με τη σειρά του την έδρα της Μακάμπι.

Stat attack: 

Απουσίες: Eξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Ερνανγκόμεθ.

Ρεπορτάζ Μακάμπι Τελ Αβίβ

Δεν το έβαλε ποτέ κάτω, ακόμα κι όταν έμεινε πίσω με διψήφια διαφορά. Την κράτησε ο Μπόλντγουιν, αλλά στα δύσκολα βγήκαν μπροστά οι Κόλσον και Μπράουν. Έτσι, πήρε μια σπουδαία νίκη με 91-87, κάνοντας το 1-0 στη σειρά και πλέον έχει αυτή το πλεονέκτημα.

Stat attack:

Απουσίες: Εκτός ο Μπόλντγουιν, που τραυματίστηκε στο πρώτο ματς.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ Προγνωστικά για τον αγώνα

Παιχνίδι τελικός για τον Παναθηναϊκό, που δεν έχει άλλη επιλογή στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς. Πιθανή η απουσία του Χουάντσο, ο οποίος ήταν κομβικός, αλλά ακόμα πιο σημαντική η απουσία του Μπόλντγουιν. Όλα αυτά οδηγούν τον άσο σε χαμηλές αποδόσεις, οπότε θα πάμε σε ένα ειδικό. Ο Βιλντόζα είναι σε ανοδική πορεία και θεωρώ πως ο Αταμάν θα ανοίξει το ροτέισον για να βρει λύσεις και σε άλλους παίκτες. Το όριο είναι πολύ χαμηλά για τον Αργεντίνο και θα το τιμήσω!

Ειδικό
21:15
Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Βιλντόζα 5+ πόντοι
1.90
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις