ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα, στο μεγάλο ντέρπι ανάμεσα στους δύο «δικεφάλους», στην καυτή Τούμπα και με φόντο την κορυφή.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ προγνωστικά από την αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Γήπεδο Τούμπας» (28.703), Θεσσαλονίκη.
  • Διαιτητής: Ρόμπερτ Σρέντερ.
  • Πρώτος γύρος: ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 2-2.
  • Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος: ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 2-0, ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 1-1.
  • Στα τελευταία έξι μεταξύ τους ματς η ΑΕΚ έχει τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες.
  • Ο ΠΑΟΚ έχει απολογισμό 4-4-1 στα τελευταία εννιά εντός έδρας ματς κόντρα στην ΑΕΚ.
  • Σε εννιά από τις τελευταίες έντεκα αναμετρήσεις τους σημειώθηκαν under 2,5 γκολ.

Ρεπορτάζ ΠΑΟΚ

Στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν ο ΠΑΟΚ έμεινε από δυνάμεις, και η ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της Λαμίας μάλλον βάζει τέλος στις ελπίδες του για τον τίτλο. Σε μια πολύ κακή εμφάνιση για τον «δικέφαλο του βορρά», οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Σλίβκα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Ο Σβαμπ έσωσε τον βαθμό στο 90+10’, όμως ο ΠΑΟΚ άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στο «Αθανάσιος Διάκος» και μετά την πρώτη γκέλα της ιστορίας του κόντρα στη Λαμία για το πρωτάθλημα, έφτασε στο -7 από την κορυφή με ματς λιγότερο.

Stat attack: Έχει δεχτεί γκολ στα τελευταία δέκα ματς του.

Απουσίες: Μοναδική απουσία αυτή του Τροστ-Εκόνγκ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Γιόνι, Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα – Μεϊτέ, Οζντόεφ – Ζίβκοβιτς, Μουργκ, Τάισον – Μπράντον Τόμας.

Ρεπορτάζ ΑΕΚ

Πραγματοποίησε ίσως την κορυφαία εμφάνιση της σεζόν κόντρα στον Παναθηναϊκό και πήρε επιβλητική νίκη με 3-0 για να γίνει το αφεντικό στη μάχη του πρωταθλήματος. Ελίασον (7’) και Πόνσε (38’) έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων πριν το ημίχρονο στην ΑΕΚ. Ο Ελίασον με δεύτερο γκολ στο 69’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ, το οποίο θα μπορούσε να είναι ακόμη μεγαλύτερο αν η Ένωση αξιοποιούσε τις ευκαιρίες της. Πλέον η ομάδα του Αλμέιδα έχει διαφορά τεσσάρων βαθμών από τη δεύτερη θέση και θέλει τη νίκη για να κάνει ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Stat attack: Στα τελευταία πέντε εκτός έδρας παιχνίδια της σημειώθηκαν over 2,5 γκολ.

Απουσίες: Δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Μουκουντί.

Πιθανή ενδεκάδα (4-1-3-2): Αθανασιάδης – Ρότα, Κάλενς, Βίντα, Χατζισαφί – Σιμάνσκι – Άμραμπατ, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς – Λ. Γκαρσία, Τσούμπερ.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ προγνωστικά

Το τελευταίο του χαρτί για τον τίτλο παίζει απόψε ο ΠΑΟΚ, την στιγμή που η ΑΕΚ θέλει να βρεθεί ακόμα πιο κοντά στην κατάκτησή του. Το μομέντουμ είναι με τους φιλοξενούμενους, όμως η ομάδα του Λουτσέσκου θα τα δώσει όλα για το τρίποντο στην Τούμπα. Πάμε με την ισοπαλία στο 3.30 της Interwetten.

Μονό
19:30
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Χ
3.30
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις