Άρσεναλ – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Άρσεναλ - Τσέλσι: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα στο κρίσιμο εξ αναβολής λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα σε «κανονιέρηδες» και «μπλε».

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΤΣΕΛΣΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Άρσεναλ – Τσέλσι προγνωστικά από την αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τρίτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Στάδιο Έμιρεϊτς» (60.260), Λονδίνο.
  • Διαιτητής: Σάιμον Χούπερ.
  • Πρώτος γύρος: Τσέλσι – Άρσεναλ 2-2.
  • Η Άρσεναλ έχει τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα ματς απέναντι στην Τσέλσι.
  • Ως γηπεδούχος η Άρσεναλ έχει απολογισμό 5-1-2 στα τελευταία οκτώ μεταξύ τους παιχνίδια.
  • Σε τρεις από τις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις τους επιβεβαιώθηκε το goal/goal & over 3,5.

Ρεπορτάζ Άρσεναλ

Με τον καλύτερο τρόπο αντέδρασε στις δύο απανωτές ήττες από Άστον Βίλα και Μπάγερν η Άρσεναλ, επικρατώντας με 2-0 στην έδρα της Γουλβς. Προηγήθηκε με τον Τροσάρ στο 45’ παρότι ήταν αρκετά μέτρια στο πρώτο ημίχρονο, όμως βελτιώθηκε αρκετά στο δεύτερο και μετά από σωρεία χαμένων ευκαιριών βρήκε και δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις με τον Έντεγκαρντ. Με ματς παραπάνω οι «κανονιέρηδες» προσπέρασαν τη Μάντσεστερ Σίτι, και έχουν 74 βαθμούς μαζί με τη Λίβερπουλ.

Stat attack: Σε επτά από τα τελευταία οκτώ παιχνίδια της επιβεβαιώθηκε το no goal.

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται οι Τίμπερ και Τομιγιάσου.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ράγια – Γουάιτ, Σαλιμπά, Γκάμπριελ, Κίβιορ – Έντεγκαρντ, Ράις, Ζορζίνιο – Σάκα, Τροσάρ, Χάβερτζ.

Ρεπορτάζ Τσέλσι

Πικρό αποκλεισμό γνώρισε στα ημιτελικά του FA Cup η Τσέλσι, χάνοντας με 1-0 από την κάτοχο του τροπαίου Μάντσεστερ Σίτι. Σε ένα ματς που παρουσίασε αρκετά ανταγωνιστικό πρόσωπο και έχασε μεγάλες ευκαιρίες με τον Τζάκσον, η ομάδα του Ποτσετίνο δέχτηκε γκολ στο 84’ από τον Μπερνάρντο Σίλβα και πλέον και επίσημα θα ολοκληρώσει την σεζόν χωρίς τίτλο. Στο πρωτάθλημα οι «μπλε» προέρχονται από το εμφατικό 6-0 επί της Έβερτον, με το οποίο έφτασαν τους 47 βαθμούς και ανέβηκαν στην 9η θέση.

Stat attack: Μετρά έξι σερί over 3,5 στην Premier League.

Απουσίες: Παραμένουν εκτός οι τραυματίες Τζέιμς, Κόλγουιλ, Ενκουνκού, Λάβια, Φοφανά και Ουγκοτσούκου, ενώ οι Πάλμερ, Τσίλγουελ και Ζιστό είναι αμφίβολοι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Πέτροβιτς – Ντισασί, Τσαλόμπα, Σίλβα, Κουκουρέγια – Καϊσέδο, Φερνάντεζ – Μαντουέκε, Γκάλαχερ, Στέρλινγκ – Τζάκσον.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Άρσεναλ – Τσέλσι προγνωστικά

Μεγάλη η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων, όπως αποτυπώνεται κι από τον βαθμολογικό πίνακα. Η φόρμα της Τσέλσι πάντως μπορεί να βάλει σε μπελάδες την Άρσεναλ, ειδικά στο «Έμιρεϊτς» που παραδόξως οι «κανονιέρηδες» δέχονται περισσότερα γκολ απ’ ό,τι εκτός έδρας. Θα πάμε με το goal/goal & over 2,5 με απόδοση 1.83 στην Interwetten, δεδομένου ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι που αναμένεται ανοιχτό.

Combo
22:00
Άρσεναλ - Τσέλσι
Goal/goal & over 2,5
1.83
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις