Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα στο πρώτο ματς της ομάδας του Μπαρτζώκα στα play offs της Euroleague.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Πάμε να δούμε για το Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός προγνωστικά, στην αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • Palau Blaugrana (7.585), Βαρκελώνη
  • Διαιτητές: Νταμίρ Γιαβόρ, Τόμισλαβ Χορντόφ, Ράιν Πεεράντι
  • Στα μεταξύ τους παιχνίδια φέτος: Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα 68-77, Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 86-78
  • Στις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις μεταξύ τους, η Μπαρτσελόνα μετράει 6 νίκες και ο Ολυμπιακός 4 αντίστοιχα.
  • Στις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις μεταξύ τους, μόλις 3 φορές σημειώθηκαν πάνω από 160 πόντοι στο ματς.

Ρεπορτάζ Μπαρτσελόνα

Η κανονική διάρκεια της φετινής Euroleague ολοκληρώθηκε και βρήκε την Μπαρτσελόνα στην τέταρτη θέση της κατάταξης με ρεκόρ 22-11. Στην τελευταία αγωνιστική της διοργάνωσης, οι «Μπλαουγκράνα» γνώρισαν την ήττα στην έδρα της Βιλερμπάν, με τον Γιοκουμπάιτις να είναι θετικός με 12 πόντους. Στη συνέχεια, ακολούθησαν δυο δύσκολες νίκες για το ισπανικό πρωτάθλημα απέναντι σε Μούρθια και Χιρόνα, ωστόσο εκεί δεν φαίνεται πως θα αλλάξουν τα δεδομένα για τη θέση της στη βαθμολογία.

Stat attack: Σκοράρει 81,2 πόντους κατά μέσο όρο στα τελευταία πέντε παιχνίδια της στην Euoleague.

Απουσίες: Ο Ρότζερ Γκριμάου έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Ρεπορτάζ Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με ιδανικό τρόπο την κανονική διάρκεια της φετινής σεζόν της Euroleague, τερματίζοντας πέμπτος με ρεκόρ 22-11, ωστόσο οι ισοβαθμίες του έκαναν… δώρο το μειονέκτημα έδρας. Στην τελευταία αγωνιστική της διοργάνωσης, οι Πειραιώτες επιβλήθηκαν στο ΣΕΦ με 84-81 επί της Φενέρμπαχτσε στην παράταση, έχοντας ως κορυφαίους τους Κάνααν με 27 πόντους και ΜακΚίσικ με 12 πόντους. Στη συνέχεια, ακολούθησε η ήττα με 77-71 στο ντέρμπι «αιωνίων» για τον τρίτο γύρο της Basket League, σε ένα ματς που ξεχώρισαν οι Γκος, Κάνααν και Φαλ, ενώ την επόμενη εβδομάδα δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι στον Προμηθέα Πατρών.

Stat attack: Δέχεται 77 πόντους στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις του για την Euroleague.

Απουσίες: Ταλαιπωρήθηκαν μεσοβδόμαδα οι Τόμας Γουόκαπ και Κώστας Παπανικολάου, ωστόσο αμφότεροι φαίνεται πως θα δώσουν το παρών, ενώ ο κόουτς Μπαρτζώκας είδε και τους Φίλιπ Πετρούσεφ και Νίκολα Μιλουτίνοφ να προπονούνται κανονικά και να είναι διαθέσιμοι.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός Προγνωστικά για τον αγώνα

Η Μπαρτσελόνα είναι μια ομάδα που ταιριάζει στα μαρκαρίσματα των παικτών του Ολυμπιακού και είναι ίσως η μοναδική ισπανική ομάδα στην Euroleague που δεν αρέσκεται τόσο στο γρήγορο τέμπο, όσο οι υπόλοιπες. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να «σπάσουν» την έδρα των «Μπλαουγκράνα» και αυτό θα έρθει μόνο μέσω της άμυνας. Επειδή οι Καταλανοί έχουν παίκτες με εμπειρία, εμείς θα στηρίξουμε το under 156,5 πόντων αγώνα στο 1.70 της Interwetten.

Μονό
22:00
Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός
Under 156,5
1.70
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις