Υπερδιπλασιάζει το clasico

προγνωστικά στοιχήματος

Πέντε επιλογές από Γερμανία και Ισπανία περιλαμβάνει η σημερινή στήλη του Bats, με αποδόσεις που ξεκινούν από το 2.10 και φτάνουν μέχρι το 3.90.

Προγνωστικά στοιχήματος: Βέρντερ Βρέμης – Στουτγκάρδη

Ματσάρες περιλαμβάνει το πρόγραμμα αυτής της Κυριακής, με την Bundesliga και τη La Liga να μας απασχολούν για τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος. Αρχίζουμε από τη Βρέμη, όπου η Βέρντερ υποδέχεται την Στουτγκάρδη. Οι γηπεδούχοι έχουν κάνει παρατεταμένη «κοιλιά», χάνοντας έτσι την ευκαιρία να διεκδικήσουν την έκτη, ίσως και την έβδομη θέση. Φυσικά και θα παίξουν για τη νίκη αλλά δεν έχουν ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο, εν αντιθέσει με την Στουτγκάρδη. Είναι κι η διαφορά ποιότητας τέτοια που δε γίνεται να μην πάμε προς τα δεξιά. Διπλό και over 2,5 στο 2.15 της Novibet.

Προγνωστικά στοιχήματος στο Ντόρτμουντ – Λεβερκούζεν

Το παιχνίδι της Ντόρτμουντ με τη Λεβερκούζεν σίγουρα είναι αυτό που κλέβει την παράσταση στην 30η αγωνιστική της Bundesliga. Αμφότερες προέρχονται από σπουδαίες προκρίσεις σε Champions League και Europa League αντίστοιχα, φτάνοντας στα ημιτελικά της εκάστοτε διοργάνωσης. Οι «ασπιρίνες» σήμερα θα παίξουν το πρώτο παιχνίδι της ιστορίας τους για την Bundesliga ως η πρωταθλήτρια ομάδα, αφού κατέκτησαν και μαθηματικά τον τίτλο την προηγούμενη αγωνιστική. Μπορεί να μην ενδιαφέρονται βαθμολογικά, όμως σίγουρα θα προσπαθήσουν μέχρι το τέλος της χρονιάς να διατηρήσουν το αήττητο. Σίγουρα η Μπορούσια χρειάζεται τη νίκη, αλλά η κούραση κι οι υψηλές απαιτήσεις της αναμέτρησης είναι τέτοιες που ίσως κι η ισοπαλία να είναι καλό αποτέλεσμα. Πάμε με το Χ στο 3.90 της WinMasters.

Φράιμπουργκ – Μάιντζ

Τρίτο και τελευταίο ματς της ημέρας στη Γερμανία είναι αυτό μεταξύ της Φράιμπουργκ και της Μάιντζ. Σίγουρα με γυμνό μάτι φαίνεται περίεργο οι αποδόσεις να είναι ισορροπημένες όταν η γηπεδούχος κυνηγάει την ευρωπαϊκή έξοδο και η φιλοξενούμενη βρίσκεται στη 16η θέση. Στην πραγματικότητα όμως η φόρμα των δύο ομάδων δικαιολογεί το μοίρασμα από τους μπουκ, καθώς η Μάιντζ επιτέλους αρχίζει να παίρνει τα αποτελέσματα που αξίζει για το ποδόσφαιρο που παίζει όλη την χρονιά. Στόχος της η τρίτη σερί νίκη σε μια δύσκολη έδρα, ενώ κι η Φράιμπουργκ χρειάζεται το τρίποντο για να μειώσει ακόμα περισσότερο τη διαφορά από την έκτη θέση. Υψηλό τέμπο και επιθετικό ποδόσφαιρο αναμένουμε, οπότε το να καταγραφούν τουλάχιστον 28 τελικές τιμάται στο 2.10 από τη Novibet.

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα

Κλείνουμε με το ματς της ημέρας, που δε θα μπορούσε να είναι άλλο από το clasico. Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα για τελευταία φορά φέτος, στην 32η αγωνιστική της La Liga. Νίκη που θα κλειδώσει τον τίτλο θέλει η ανεβασμένη Ρεάλ, η οποία θα παίξει με την ψυχολογία στα ύψη μετά την πρόκριση επί της Σίτι για το Champions League. Αντιθέτως η Μπάρτσα θα διεκδικήσει την τελευταία της ελπίδα για να μείνει στη μάχη του τίτλου, αν και πρακτικά μάλλον θέλει περισσότερο για το γόητρο τους τρεις βαθμούς. Δεδομένου ότι οι δύο ομάδες θα είναι πιο χαλαρές απ’ ό,τι ήταν στον πρώτο γύρο, πιθανότατα το σκορ θα ανοίξει. Παίρνουμε αρχικά το over 3,5 στο 2.40 της Novibet, αλλά και τις over 1,5 προσπάθειες στην εστία του Βινίσιους στο 2.45, δεδομένου ότι ο Βραζιλιάνος συνήθως είναι ορεξάτος απέναντι στους «μπλαουγκράνα».

Super Προσφορά* με δώρα Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση!

Combo
16:30
Βέρντερ Βρέμης - Στουτγκάρδη
2 & over 2,5
2.15
BET: 29 units
Μονό
18:30
Ντόρτμουντ - Λεβερκούζεν
Χ
3.90
BET: 16 units
Ειδικό
20:30
Φράιμπουργκ - Μάιντζ
28+ συνολικές προσπάθειες για γκολ
2.10
BET: 29 units
Μονό
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα
Over 3,5
2.40
BET: 26 units
Ειδικό
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα
Βινίσιους over 1,5 προσπάθειες στην εστία
2.45
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις